PROGRAM
Ági nemcsak különleges formavilágú és funkcionálisan is átgondolt design termékek alkotója, de személyisége is magával ragadó. „Érzelmei az anyagból új valóságot teremtenek. Új képzeletet, amelyet Te álmodhatsz tovább.” Munkája elismeréseként 2013-ban Magyar Formatervezési Díj-jal is jutalmazták.
Alkotásunk tárgya egy színes, c s i l l o g ó papírcsillagokból álló, design égősor 20 izzós, átlátszó vezetékkel, váltókapcsolóval, villásdugóval. Ez a darab tőled lesz egyedi, a te kezed által készül el!
WORKSHOP 
IDEJE: 2017.december 9. 10.30-13.00
Helye: InnoConcept, 1033 Budapest, Bogdáni út 1. 
Díja: 7500 Ft vagy 8500 Ft attól függően, hogy a sima, vagy csillogó karácsonyi égősort szeretnéd majd elkészíteni. A workshop díja a helyszínen fizetendő készpénzben. Kérjük lehetőleg pontos összeggel készüljetek! A workshop díja tartalmazza a 20 izzós design égősort, hideg és meleg frissítőt és persze a jó társaságot és élményt!
REISZTRÁCIÓ > ezen a linken
A férőhelyek száma korlátozott. A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, csak akkor jelentkezz, ha biztosan el tudsz jönni! Ha valami miatt mégis le kell mondanod, feltétlenül jelezd nekünk, hogy helyedet át tudjuk adni más résztvevőnek!