This website requires cookies to provide all of its features. By using our website, you agree to our use of cookies - Learn more - Hide this message
Billenő Navigáció
Kosaram
Bútor

A jó bútornak két alapelvárásnak mindenképpen meg kell felelnie. Legyen szó akár kanapéról, akár fotelről, ülőgarnitúráról, heverőről, vagy éppen puffról, különlegesnek és kényelmesnek kell lennie. A skandináv és német dizájnbútorok ilyenek. Mindegy, hogy a nappaliba, az étkezőbe, vagy a hálószobába keresünk szép, természetes anyagból készült és tartós bútort, a skandináv dizájnban és a német minőségben nem csalódhatunk.
A természetes anyagokból készült skandináv bútorok – kanapék, fotelek, székek, asztalok, lámpák – a formatervezés egyik csúcsát jelentik. A dán dizájn a professzionalizmus mintapéldája. A német bútorok a minőséget jelenítik meg. A skandináv és német lakberendezésre egyaránt jellemző letisztult vonalak harmóniát sugároznak. A minőségi, Európában készített dán és német bútorok az otthont olyan nyugodt szigetté teszik, ahol jó megpihenni, ahol jó lenni.

Bútor

Összesen 887 termék, listázva 1 és 50 között

Oldal
elemet oldalanként
Csökkenő irány beállítása
  1. Mera kisasztal - Fekete
  2. Ora kisasztal
    Ora kisasztal
    83 390 Ft

Összesen 887 termék, listázva 1 és 50 között

Oldal
elemet oldalanként
Csökkenő irány beállítása