A new nordic néven hódító trend egyik jellemzője a természetes anyagok használata. Fa és bőr teszi elegánssá a FLEXLUX karosszékeket. Az egyszerű, letisztult vonalvezetésű bútorok különlegessége a megjelenés mellett a kényelem érdekében használt innovatív technológia. Az egyedi, ötrétegű párnázottság révén a karosszék tökéletesen illeszkedik a test formájához. A beépített légcsatornák és a lyuggatott bőr párosának köszönhetően a bútor szinte lélegzik.

A tágas párnák és a keskeny keret tökéletes kombinációjaként született meg a Cosy kollekció. Ez a moduláris kanapé egyszerre elegáns, és mégis hívogatóan kényelmes. Tiszta anyagok és mesteri megmunkálás biztosítja, hogy bármennyire is új a kollekció, már most klasszikus. A fa lábak és a – kívánság szerint – két fajta bőrrel borított darabok bármely modern hangulatú lakás ékei lehetnek.

A bőr adja meg a hangulatát a Glow kanapénak is. Az utóbbi időszak egyik slágertermékénél két, rugós réteggel kombinált habmatrac ad különleges kényelmet az ülőfelületnek. A perforált háttámlák lehetővé teszik a test légzését. A nagynyomással öntött alumínium lábak nagy erőt és exkluzív megjelenést biztosítanak a Glow számára.