Végre megérkezett a várva várt tavasz és vele együtt a Bolia új dizájn kollekciója. A skandináv formatervezés új, izgalmas darabjai.

A Bolia neves tervezőkből álló, nemzetközi csapata idén a városi hangulatot, a fényt és a melegséget tette a kollekció meghatározó elemeivé. Ezek mellett pedig különös figyelmet szenteltek a részleteknek, valamint a finom anyagoknak.

Városi érzés

Geometrikus formák és indusztriális hangulatot árasztó anyagok: a fiatalos, játékos és színes darabok kedvelőinek.  1.Trio vase / 2. Aro coffee table / 3. Pica table lamp / 4. Eten cutlery / 5. Glass bowl containers / 6. Posea side table

Múltból a jövőbe

Ahhoz, hogy előre tudjunk tekinteni, néha vissza kell néznünk. Meg kell tudni találni azokat az értéket jelentő anyagokat és formákat, amelyek a jövőben is meghatározóak lehetnek. Például a könnyű minimalizmust, a „kevesebb néha több” elvét megtestesítő bútorokat és kiegészítőket. A hajlított fát, a természetes anyagokat, az elegáns vonalakat.

 1.Duo cushion / 2. Forza rug / 3. Plissé bobble vase / 4. Noblesse champagne glass/ 5. Bend chair / 6. Vienna sideboard 

Galéria otthon

A lakásnak különleges atmoszférát adó tárgyak közül néha néhány is elég ahhoz, hogy otthonunk képét meghatározzák. A nehéz bársony textíliák találkozása a sötétre pácot fával, valamint a színes üveggel, a fényűzés érzését kelti odahaza.

1. Fungi Vase / 2. Moonstone vase / 3. Camillo trolley / 4. Carmen armchair / 5. Carmina cushion / 6. Bella bench

Forrás: Britt Lerhard Jakobsen, https://www.bolia.com/en/the-design-blog/spring-trend-guide-2018/