This website requires cookies to provide all of its features. By using our website, you agree to our use of cookies - Learn more - Hide this message
Billenő Navigáció
Kosaram
Boxspring ágy

A boxspring ágyak lényege, hogy az alkatrészei illeszkednek, kapcsolódnak egymáshoz, így alkotnak stabil egységet.

Mi is pontosan a boxspring? A „box” alkotja az ágy alapját, amelyben 10-12 cm magas úgynevezett bonellrugók helyezkednek el úgy, hogy az egyes rugók egymáshoz is kapcsolódnak, erősítik egymást, illetve átadják egymásának a rugalmasságot. Ennek a rétegnek az a feladata, hogy stabil alapot biztosítson a dupla rétegben rugókat tartalmazó matrac számára. A boxspring ágyak jellegzetessége a matracból adódik, ami akár 30 cm magas is lehet. Végül a harmadik réteg, ami biztosítja az ideális fekvőfelületet. Többféle anyagból is készülhet, lehet hűvösebb vagy melegebb, puhább vagy keményebb. Néhány modellben ez a bizonyos topper réteg mér a matrac része.

A „derékalj” kialakítás miatt jól szellőző, egyenletes teherelosztó képességű felületet képez. A rajta fekvő nem süpped bele. Nem alakulnak ki mélyedések, ezáltal sehol sem terheli túl a gerincet. Kíméli a derekat és a nyakat.

A német Hülsta kiváló minőségéről, innovatív technológiájáról lett ismert és kedvelt. A gyártási folyamat a legmagasabb szintű minőségi elvárások mellet zajlik, minden termékükre garanciát vállalnak.

Boxspring ágy

Mind a 16 termék listázva

elemet oldalanként
Csökkenő irány beállítása

Mind a 16 termék listázva

elemet oldalanként
Csökkenő irány beállítása