2020 favouritesSzeretnénk bemutatni egy kis összeállítást az idei év kedvenc modelleivel. Minden évnek megvannak a legnépszerűbb darabjai – mind ikonikus modellek, amik időtálló formatervezésükkel és minőségi kidolgozásukkal hosszú évekig fogják szolgálni azokat, akiknek rájuk esett a választásuk. Kattintson a képekre további információért!

 

HIGH END moduláris kanapé

A High End moduláris kanapé egy igazán különleges modell a számtalan lehetséges összeállítás és személyreszabhatóság miatt. Különböző szélességekből és ülésmélységekből válaszhatja ki az igényeinek leginkább megfelelő variációt. Kombinálhatja a különböző anyagokat és színeket az egyedi megjelenés érdekében. Számos praktikus kiegészítő közül választhat: fa karfatáca, fa tálcák a puffokhoz, állítható fejtámla és kétféle dekorpárna nyolc méretben.

 

DELANO moduláris kanapé

A Delano egy klasszikus, mégis sokoldalú moduláris kanapé kollekció. Számtalan különböző elemből állíthatja össze a tökéletes méretet és elrendezést. Extra hosszú lounger elemmel is választhatja pihenőrészes kanapéját. A puha hát- és ülőpárnák tökéletes kényelmet nyújtanak. Hétféle lábtípus és négyféle kartámla közül választhat.

 

SIXTY moduláris kanapé és fotelek

A Sixty moduláris kanapé számtalan lehetséges összeállításban, személyreszabottan rendelhető. Különböző modulokból állíthatja össze az igényeinek leginkább megfelelő variációt. Négyféle lábtípus közül választhat: Fekete fém, króm fém, aranyozott fém vagy tölgy. Kétféle dekorpárna közül választhat hét különböző méretben.

 

MORO fotel

A Moro tervezési elve, hogy a tökéletes kényelmet egy letisztult skandináv fomában biztosítsa. A stabil héjazatot puha párnák borítják és a karakteres élek teszik egyedivé.

 

GRACE kanapé

A Grace nagyvonalú formái és rendkívüli kényelme az 1970-es évek által inspirált kanapéban öltenek testet. Az organikus formák letisztulak, egyszerűek, mégis igazán dekoratívak – a Grace-ben igazán érezni lehet a könnyed eleganciát!

 

COSY moduláris kanapé

A Cozy moduláris kanapé kedveltsége pont abban rejlik, hogy teljesen egyéni igényekre szabható. A karcsú tömörfa lábakat acálváz támasztja alá. A kárpitozott váz és a párnák aprólékos varrása eleganciát kölcsönöz neki.

 

SAGA fotel

A Saga fotel ergonómikus kialakítása, tágas, puha ülőfelülete exkluzív kényelmet biztosít. Az esztétikus, dán stílusú formatervezést elegáns, könnyű acél lábbal ötvözték a tervezők.

 

IN SQUARE polc

Az In Square a geometriai alakzatokat játékos kifejezéssel ötvözi. Egy polc, amelyen a díszeket, vázákat és könyveket elegánsan tárolhatja. Helyezze az egyes könyveket egymás mellé, és engedje, hogy az In Square a középpontba kerüljön.

 

VITRO dohányzóasztal

A Vitro asztalnál tökéletes egyensúlyban van jelen a nyers fém lábazat és a márvány vagy üveg asztallap. Változatos és modern design, ami minden otthonba jól illeszthető.

 

RAY lámpa kollekció

A Ray egy izgalmas, többfunkciós lámpa, amely asztali lámpa és függőlámpa is egyben – így csak rajtunk múlik, hogy melyik helyiségben és milyen célra használjuk ezt a különleges darabot! A lámpabúra kétféleképpen is összeszerelhető: egymásnak háttal és egymásba fordítva is használhatjuk.

 

GIOVE bővíthető kerek étkezőasztal

Giove ketek bővíthető étkezőasztal fém váza stabil és időtálló, míg a kerek asztallap anyaga választható fa, üveg vagy kerámia kivitelben. A bővítmények könyszerűen nyithatók ki az asztal rejtett tárolójából. Tökéletes választás, ha egy különleges, mégis kisméretű, de funkcionális darabot keres!

 

WAVE bővíthető design étkezőasztal

A Wave egy eredeti és szokatlan formatervezésű étkezőasztal, karakterét az acél lábak hullámzó összefonódása adja. Légies és modern érzést sugároz. Fix és bővíthető változatban, 100 vagy 120 centiméteres szélességgel és több féle hosszban is kapható.

 

EMINENCE bővíthető étkezőasztal

Az Eminence egy bővíthető étkezőasztal fém vagy fém és fa vázzal és lábakkal. Az asztallap széles választékban kombinálható a vázzal, melamin, edzett üveg, laminált vagy kerámia felülettel. Az Eminence moduláris asztalok széles választékát kínálja, melyek kiválóan alkalmazkodnak minden enteriőrhöz.

 

ACADEMY étkezőszék

Academy székek több mint száz lehetséges kombinációban kaphatók, hogy megfeleljenek minden esztétikai és funkcionális igénynek. Kárpitozott vagy polipropilén ülőfelülettel, valamint fa vagy fém lábakkal rendelhetőek. Az Academy étkezőszék, magas és alacsony bárszék kivitelben is rendelhető.

 

TUKA étkező- és bárszék

Tuka étkezőszék tömörfa vagy fém lábakkal. Párnázott ülés és háttámla, rögzített kárpitozással. A lábak és a kárpitozás széles színválasztékban kombinálható, hogy könnyedén megalkothassuk az entriőrünkbe és a stílusunkhoz leginkább passzoló verziót.

 

 

TRAPEZE akasztó

A Trapeze akasztók tökéletesen illenek a többi Steffensen & Würtz tervezőpáros által kreált termékhez, de persze szinte minden máshoz is.

 

JOY dohányzóasztal

A Joy dohányzóasztalnak ezer arca van, letisztult formái tökéletesen illeszkednek minden helyiségbe. 3 különböző méretben kapható – kombinálja őket különböző színekben egy igazán különleges összhatásért.

 

ORB lámpacsalád

“Mint gyöngyök a láncon.” A tökéletesen lekerekített üveggolyók ragyogó fényt kölcsönöznek minden szobának. Az Orb lámpa fénye exkluzív hangulatot teremt. A fém és az üveg kombinációja nyers eleganciát áraszt.

 

FLY virágtartó

A Fly stílust ad növényeihez. A falra szerelt edény fémből és kőedényből készül, ami hűvös, modern megjelenést kölcsönöz neki, egyedülállóan gyönyörű és lenyűgözően néz ki fürtökben, vagy folyosók hosszú falain sorban.

 

POSEA pad

A Posea pad megtalálta a tökéletes egyensúlyt a finom bársony és a hideg acél kombinációjában. A porszórt acél váz időtálló, míg az ülőfelületet díszitő gombok aprólékosan kidolgozottak és kézzel varrottak.