EGY KANAPÉ – TÖBBFÉLE STÍLUS

Mindannyiunk számára egyre fontosabb, hogy bútoraink hosszú távon funkcionáljanak, ezért választunk inkább időtálló, kiváló minőségű bútorokat. A fenntartható bútorok variáhatóak és számos különböző kontextusban megállják a helyüket – mint például a Weldon vagy a Gonesse kanapé, melyek kifejezetten a mi időjárási viszonyainkra való kültéri kollekciók. Válogatásunkban olyan bútorokat gyűjtöttünk össze, melyek többféle stílushoz és környezethez elképzelhetőek, igazodnak az időjáráshoz és még a különböző napszakokhoz is.

 

Inspirálódjon és nézzen szét kínálatunkban!

 

 

 

Töltse le ingyenes pdf katalógusunkat, melyben összegyűjtöttük legnépszerűbb kültéri bútorainkat.

 

 

 

 

Lehet, hogy új rozsdamentes acélból készült kerti bútorokról álmodozik, amit nem kell karbantartani – vagy szép, igazi tíkfából készült klasszikus összeállításról… lehet, hogy a meglévő kültéri bútorai készen állnak arra, hogy előbújjanak téli rejtekhelyükről és csak néhány új párnára és kiegészítőre van szükség.

Akárhogy is, egy kis útmutatás mindig jól jön. A következő oldalakon anyag és igénybevétel szerint osztályoztuk a bútorokat, hogy könnyebben el tudja dönteni, mi való az Ön otthonába.

 

Abszolút kedvencek

 

GONESSE

 

Gonesse egy modern, moduláris kanapé szett, amely három elemből áll: egy sarokelemből és két azonos, szabadon álló, kétüléses elemből. A háttámla nyitott kivitelű. A Gonesse használható hagyományos sarokkanapéként, a két párna pedig kar- vagy nyaktámaszként. A szettet bármikor 2 személyes napozóággyá is átalakíthatja. Az üléspárnákat nagy színtartósságú és mosható szövet borítja.

 

Kiegészítőként rendelhető hozzé lerakóasztal és pohártató polc is. A kisasztal intelligens megoldást kínál a poharak és italok tárolására. Használhatja dohányzóasztalként, de a kanapé föle is behúzhatja, így egy kényelmes laptop asztalként is funkcionálhat. A polc könnyen rögzíthető a a kanapé hátsó részéhez, kialakításának köszönhetően pedig biztonságosan helyezheti el rajta a poharakat.

 

 

 

WELDON

 

Weldon egy modern kialakítású kültéri sorozat, strapabíró, porszórt, matt bevonatú vázzal. A kombinálható WELDON kültéri moduláris sarok kanapé tartalmazza a kényelmes, minden időjárási körülménynek ellenálló szövet párnákat, melyek mindemellett exkluzív kényelmet is nyújtanak. A Weldon egyedi All Weather párnái gyorsan száradnak és ellenállnak a gombáknak. A nagyobb védelem érdekében a Weldon kanapéhuzatot ajánljuk a szetthez. Ez tisztán tartja a párnákat, és hosszabb ideig ellenáll a nap UV sugarainak. Mosható, könnyen tisztítható termékek, UV-védelemmel ellátva. Választhat az elegáns fekete vagy fehér változatból. Kiváló választás mindennapi étkezéshez a családdal, baráti összejövetelekhez vagy kényelmes pihenéshez a friss levegőn. A Weldon kiválóan kombinálható a Leone sorozat elemeivel.

 

Alumínium

Az alumínium több okból is csodálatos anyag a kültéri bútorokhoz. Először is, az alumínium nem rozsdásodik, így ez a bútor gyakorlatilag nem igényel karbantartást. Az alumínium bútorok nagyon könnyűek, mégis rendkívül stabilak. 

 

AMESDALE »

Nagyméretű, minimalista lounge ülőgarnitúra ferde ülőfelülettel a kényelmes, nyugodt pihenéshez és társasági élethez.

 

 

Rozsdamentes acél

A rozsdamentes acél kiváló alapanyag a kültéri bútorok kereteinek készítéséhez, mivel nem csak nagyon stabil, de korrózióálló (rozsdamentes) is. Előnye, hogy az alumíniumnál karcsúbb profilok és nagy, robosztus bútordarabok is készíthetők belőle. Az acél például a fától a kerámiáig mindennel könnyen kombinálható.

 

LYRA »

Modern, visszafogott lounge szett az anyagok csodálatos harmóniájával. A keret fekete porszórt rozsdamentes acélból készült, gyönyörű szintetikus rattan részletekkel.

 

 

 

Polirattan

A kiváló minőségű szintetikus rattanbútorok minden időjárási körülménynek és gyakori használatnak ellenállnak, és lényegében nem igényelnek karbantartást. Kialakításuknak és természetes színválasztékuknak köszönhetően ezek a bútorok könnyedén kényelmes, hívogató oázissá varázsolják teraszát a csodálatos tavaszi és nyári hónapokban. A felhasznált kiváló minőségű anyagok szintetikus rattanbútorainkat nagyon tartóssá teszik. 

 

PEMBROKE »

Pembroke kerti bútor szett elegáns rattanból, modern, lekerekített kontúrokkal készült. A kollekció kültéri kanapéja tartós és stílusos alumínium kerettel rendelkezik. Az exkluzív kényelmet nyújtó, puha szövet párnákat a termék tartalmazza. UV álló, így a könnyed nyári pillanatokat akár a napsütésben is élvezheti. Ideálisan kombinálható a Pamir sorozat asztalaival.

 

 

 

 

Tíkfa, fa

A tíkfa a legtartósabb és – sokak szerint – a legszebb kültéri bútorfa. Megfelelő ápolással, természetes olajtartalmának köszönhetően évről évre használható a szabadban. A vadon élő tíkfa védelme érdekében kizárólag termesztett és minősített tíkfából készült bútorokat kínálunk. Más fafajták közül a skandináv stílusú kültéri bútorhoz a fenyőt használják leginkább, de ezt mindenképp időjárásállóvá kell tenni különböző kezelőanyagokkal.

 

 

ZALONGO »

Zalongo egy elegáns kültéri sorozat, amely kanapét, fotelt és dohányzóasztalt is tartalmaz, melyeknél a kiváló minőségű teakfa antracit bevonatú alumíniummal kombinálódik. Az egyenes teakfa bordák adják a modell egyedi megjelenését. A kanapéhoz két párna, a fotelekhez pedig egy-egy párna tartozik.

 

 

 

 

További kekvenceink

 

 

NAOS, elegancia a négyzeten »

Letisztult formájú bútorcsalád időtlen dizájnnal és egy érdekes csavarral. Az anyagok izgalmas kombinációja és az alacsony ülésmagasság igazán modern érzetet keltenek.

 

 

 

SAMVARO »

Modern, mégis klasszikus sorozat alumíniumból, amely számos kombinációs lehetőséget kínál. A lágy, ívelt kontúrok kellemes, hívogató érzetet keltenek ebben a sorozatban, a hangsúlyt a részletekre helyezve.

 

 

 

MIDWAY »

A Midway sorozat csavart szintetikus rattanból készült, lágy, modern kontúrokkal. A székeket olefin párnákkal együtt vásárolhatjuk meg.

 

 

 

HASSEL »

Időtlen design meleg, hívogató stílusú, gyönyörűen szőtt klasszikus tíkfa kerettel és ülőpárnákkal. Feldobhatjuk saját díszpárnáinkkal is, ha inspirációnk támad.

 

 

 

TUKA »

A Tuka kültéri székek fém vázát kataforetikus porral védik, így jöhetnek létre ezek az időjárás álló, egyedien üde színek. A kárpitozott részek pedig vízálló PVC béléssel védett poliuretán habból készülnek, melyek kifejezetten kültéri, vízlepergető, UV, penész- és foltálló Sunbrella® szövetekkel vannak bevonva.

 

 

 

ROSSVIK »

Rossvik stílusosan diszkrét, hívogató arányokkal és nyugalmat sugárzó angol eleganciával, természetes rattannal és kényelmes párnákkal.

 

 

 

További katalógusaink

 

Töltse le ingyenes pdf katalógusunkat, melyben összegyűjtöttük kedvenc kanapéinkat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt pedig megtekintheti KEDVENC LÁMPÁK összeállításunkat és letöltheti az ingyenes katalógust is!