Az elmúlt néhány hónapban teljesen felborult a megszokott életünk: átalakult a napi rutinunk és az életritmusunk is. Sokkal több időt töltünk otthonunkban, ezért most még fontosabb, hogy bútoraink is igazodjanak az igényeinkhez.

Az átalakulás időszakában szeretnénk inspirációt nyújtani otthona megszépítéséhez, épp ezért 10% kedvezményt biztosítunk a megjelölt étkezőbútorokra május 31-ig! Az akciós modellek megtekintéséhez kattintson IDE!

 

Ahány személyiség, annyi étkező

Az étkező talán az egyik legszemélyesebb helyiség a lakásban. Gondoljunk csak bele! Számtalanszor fordul elő, hogy a vendégeinkkel nem is a nappaliban, hanem az étkezőben ülünk le beszélgetni. Kényelmesebben tudjuk őket kínálni aprósüteménnyel és kényelmesebben tudjuk újra tölteni a kifogyott poharakat is. Éppen ezért elképesztően fontos, hogy olyan teret alakítsunk ki, ami igazodik szokásainkhoz, funkcionális, de emellett örömmel büszkélkedhetünk is vele.

 

A természetesség híveinek

Az íves, organikus formák és a természetes anyagok könnyed és légies enteriőrt hoznak létre. A natúr pasztellszínek használata pedig növeli a térérzetünket is. A fa, a bőr és a kerámia soha nem mennek a divatból, így időtálló darabokra tehetünk szert.

Modern világ – modern étkező

Ebben a felgyorsult világban már az egyik legfontosabb szempont a funkcionalizmus. Legyen praktikus, kényelmes, strapabíró és letisztult. Férjen el kis helyen, de mindig legyen helye a vendégeinknek is. Ezekre a gondokra nyújtanak tökéletes megoldást a bővíthető étkezőasztalok!

Loft lakásokba: ipari hangulatú étkező

Az elmúlt években kedvelt lett az indusztriális stílus a lakberendezésben is: erőteljesebb formák, anyagok és színek kombinációja. Az acél és a bőr meghatározó elemei egy ilyen enteriőrnek (egy-két bársony darabbal feldobni nagyon izgalmas lehet)! A komorabb színeket remekül egyensúlyozhatjuk egy meglepő formatervezésű, játékos lámpával vagy kiegészítővel.

Étkezőbútor kínálatunkat a sokszínűség, a minőség és a funkcionalizmus jellemzi. Modern étkezőasztalok széles kínálatából válogathat. Fix méretű és bővíthető étkezőasztalok; kerek, ovális vagy szögeletes formában; fa, üveg, kerámia vagy melamin asztallappal; számlan színkombinációban. Az étkezőasztalok strapabíró és könnyen tisztítható asztallappal rendelkeznek, a bővíthető asztalok könnyen nyithatók és csukhatók.

Az asztalok mellett prémium minőségű, ergonómikus kialakítású székeket is talál kínálatunkban: étkezőszékek, magas, alacsony vagy állítható magasságú bárszékek; szövet, bőr, fa vagy műanyag ülőfelülettel; fa vagy fém lábakkal. Bizonyos modellek választhatók forgó funkcióval is.

 

Ha még nem biztos benne, hogy mi lenne a tökéletes választás, keressen minket bizalommal, szakértő kollegánk segítenek mindenben!