A szürke semleges, modern és kifinomult szín, melyet mindenekelőtt a belső terekben alkalmazható sokoldalúsága és könnyű felhasználhatósága jellemez.

Először is, a szürkének ezer árnyalata van, a gyöngyházszürkétől a sötétszürkén át a szupersikkes drappos szürkéig; ez lehetővé teszi, hogy a legmegfelelőbb árnyalatot válaszd ki otthonodhoz és játsz a tónusok kombinációival.

A szürke minden stílusú bútorhoz jól illik: tökéletesen illik a skandináv enteriőrbe, de az ipari vagy a kortárs stílushoz is.

Ha unod a fehéret, a semleges szürke jó helyettesítő, amely bármilyen színnel kombinálható, rengeteg benne a lehetőség. Tökéletes, ha fehérrel vagy feketével párosítjuk (klasszikus és időtlen kombináció). A szürke bármilyen színnel jól mutat, a pasztell árnyalatoktól, mint a halvány rózsaszín, a hideg színekig, mint a világoskék és a kék, de az élénk színek is, mint a sárga vagy a fukszia.

A szürke (a falakon, a bútorokban vagy a textíliákban) számos anyaggal jól megy, például a fával (a fa segít felmelegíteni egy olyan hideg színt, mint a szürke), a fémekkel (a bronzzal vagy sárgarézzel való kombináció nagyon elegáns, és ebben az esetben is hozzájárulnak a hideg árnyalat felmelegítéséhez ), a márvánnyal és a lakkozott vagy matt anyagokkal.

 

 

A fenti képen:

ZEN szőnyeg • NOORA 3 elemes kanapé • IGLOO kárpitozott étkezőszék  • ARHUS lámpa

 

 

AYA 3 elemes kanapéCARTESIO étkezőasztalVANADIS kinyitható kanapé

 

HOLLY lounge székANGLE moduláris kanapéORIGAMI étkezőasztalHIGH END moduláris kanapéDRUM dohányzóasztal