Az Imm Cologne bútorvásáron minden gyártónk, így a Theca is bemutatta legújabb modelleit! 7 csodás kollekció érkezett idén tőlük, amiken már érezhetjük a 2020-as trendek alapjait.

 

Az egyre népszerűbb moduláris kanapék természetesen nagy hangsúlyt kaptak az új kollekcióban is. Ezek könnyedén igazodnak az egyéni elképzelésekhez és hatékonyan tudják kihasználni a teret – a méretek és elrendezések száma tulajdonképpen végtelen. Továbbá lehetővé teszi azt is, hogy egy kanapén belül váltogassuk a színeket és az anyagokat.

Petrone          Reggello         Samone         Costa

 

Az organikus formák 2020-ban még felkapottabbak lesznek! Kezdünk elszakadni a „hagyományos kanapé” kinézettől és egyre inkább szeretjük a különleges, kerekített vonalakat. Az új modellek közül nem egy tartogat ilyen lehetőséget: ívelt ülő és hátpárnák, valamint kerek pihenőrészek formájában.

Petrone         Samone         Costa

 

A két új fotel pedig beváltja a hozzájuk fűzött reményeket: szép, lekerekített formák, elegáns megjelenéssel. Az esztétikán felül a magas háttámla és nagy ülésmélység pedig biztosítja a tökéletes kényelmet.

Adria         Padova