15%-os árkedvezmény – csak nálunk – minden Bolia termékre, két héten át!

Az akció ideje: május 8 – május 20.

 

Egyik legkiemelkedőbb gyártónk a dán Bolia, akinek bútorait nem csak azért szeretjük, mert a letisztult skandináv stílus és minőség tökéletes képviselője vagy mert kitűzött célja a fenntarthatóság és a környezettudatosság, hanem mert mindig tud újat mutatni.

 

Válogasson minőségi skandináv bútoraink között!

 

 

Gyönyörű vonalak és finom tapintású anyagok

A szerves anyagok használata, a letisztult, grafikus vonalvezetésű formák, íves sziluettek mindig jellemzőek voltak a Bolia tervezőinek munkáira – a skandináv kézműves hagyományokat, egyedi kialakításokat pedig ezúttal sem mulasztották el. Szeretik a nyugodt légkört teremtő természetes belső tereket, mely arra inspirálja az embert, hogy megpihenjen a hézköznapok forgatában. Fedezze fel az új kárpitszöveteket, és tervezze meg álmai kanapéját puha boucléból, nyomon követhető bőrből vagy tartós, újrahasznosított szövetekből, melyek minden elképzelhető árnyalatban és textúrában elérhetők!

 

 

 

 

Út egy fenntarthatóbb jövő felé

Az elmúlt évek tendenciái szerint a Bolia célja a fenntarthatóbb jövő megteremtése, ezért új kollekciójukban inkább kevesebb, de jobb minőségű terméket válogattak össze. Számos új termék helyett csak pár kiegészítéssel bővítették az egyes kategóriákat, inkább arra törekedtek, hogy a felhasznált anyagok természetesek, kézzel készültek, minőségiek és tartósak legyenek, klasszikus designjuk pedig hosszú-hosszú évekig biztosítsa, hogy ne kelljen őket lecserélni. A faanyagok FSC® tanúsítvánnyal rendelkeznek, a bútorszövetek pedig OEKO-TEX tanúsítvánnyal. A kollekció bármely darabjára pedig 10 év garanciát kínálnak.

 

 

 

NAPPALI

BOLIA ÜLŐBÚTOROK »

BOLIA NAPPALI BÚTOROK »

 

 

VENEDA kanapé

 

 

 

COSIMA moduláris maxi kanapé

 

 

 

NOORA moduláris kanapé

 

ÉTKEZŐ BÚTOROK

BOLIA ÉTKEZŐ BÚTOROK »

 

 

LATCH étkezőasztal • KITE étkezőszék •  ACORN függőlámpa

 

 

 

HÁLÓ

BOLIA hálószoba bútorok »

 

 

 

CASE komód

 

 

CANA sorozat

 

KIEGÉSZÍTŐK

BOLIA kiegészítők »

LÁMPÁK

BOLIA lámpák »

 

 

ANELLI függőlámpa