A kezdeti ötletektől a végleges tervekig több mint 18 hónapig készült az új kollekció: időtálló bútorok és kiegészítők, amelyek minden érzékszervre hatnak, és arra invitálnak, hogy érezzük, vegyük észre és szeressük meg őket. A variálhatóság, az alkalmazkodóképesség és a kreativitás jegyében, évtizedekig tartó használatra és a következő generációnak való továbbadásra készültek.

Gyönyörű vonalak és finom tapintású anyagok

A szerves anyagok használata, a letisztult, grafikus vonalvezetésű formák, íves sziluettek mindig jellemzőek voltak a Bolia tervezőinek munkáira – a skandináv kézműves hagyományokat, egyedi kialakításokat pedig ezúttal sem mulasztották el. Szeretik a nyugodt légkört teremtő természetes belső tereket, mely arra inspirálja az embert, hogy megpihenjen a hézköznapok forgatában. Fedezze fel az új kárpitszöveteket, és tervezze meg álmai kanapéját puha boucléból, nyomon követhető bőrből vagy tartós, újrahasznosított szövetekből, melyek minden elképzelhető árnyalatban és textúrában elérhetők!

 

Út egy fenntarthatóbb jövő felé

Az elmúlt évek tendenciái szerint a Bolia célja a fenntarthatóbb jövő megteremtése, ezért új kollekciójukban inkább kevesebb, de jobb minőségű terméket válogattak össze. Számos új termék helyett csak pár kiegészítéssel bővítették az egyes kategóriákat, inkább arra törekedtek, hogy a felhasznált anyagok természetesek, kézzel készültek, minőségiek és tartósak legyenek, klasszikus designjuk pedig hosszú-hosszú évekig biztosítsa, hogy ne kelljen őket lecserélni. A faanyagok FSC® tanúsítvánnyal rendelkeznek, a bútorszövetek pedig OEKO-TEX tanúsítvánnyal. A kollekció bármely darabjára pedig 10 év garanciát kínálnak.

 

BOWIE fotel

 

VENEDA kanapé

 

COSIMA elemes maxi kanapé

 

NOORA 3 elemes kanapé kerekített nyitott véggel

 

LATCH dohányzóasztal

 

PILLAR lerakóasztal

 

HOUSE polcrendszer

 

 

ACORN függőlámpa

 

SEED karfás étkezőszék

 

SILENT komód

 

ELOPE tükör

 

ZEN szőnyeg

 

LUNARIA függőlámpa