Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Naomipeli

A naomipeli kerámiák képesek az élet egyszerű dolgait, hétköznapjaink rutinjait színesebbé tenni, egy kis rejtett luxussal gazdagítani. A szentendrei kerámiaműhelyben készülő alkotások elsősorban dekorációs célú tárgyak – otthonra, üzletekbe, közösségi terekbe, irodákba.

Mindegyik egyedi – kézzel készített vagy korongozott darab – átgondolt termékfejlesztés eredménye. Annak az új minimalizmusnak a példája, amelyben csak azok a tárgyak maradnak körülöttünk, amelyek képesek megszólítani minket. A naomipeli kerámiák sajátossága, hogy egy-egy kollekción belül az egyes darabok remekül kombinálhatók egymással. Formájuk és minőségük révén egy-egy otthon vagy egy közösségi tér ikonikus elemei is lehetnek. A letisztult skandináv formavilágú funkcionális tárgyak mellett a naomipeli portfóliójának másik hangsúlyos eleme a japán raku technikával égetett, elsősorban dekorációs célú alkotások, amelyekben a természet; a növényvilág és a japán ikebana virágművészet ötvöződik.

Viszonteladásra is kínált kollekciók mellett egyedi faliképek, installációk, dekorációs tárgyak (vázák, asztali díszek, virágtartók) készítését is vállalja.

FILTER
Model
MORE FILTERS
Ára

Mind a(z) 5 találat megjelenítve