Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Linie Design

A dán Linie Design kifejezetten a kézzel szőtt szőnyegekre specializálódott és prémium minőségű termékei által vált híressé. A céget 1980-ban alapították Lényegében, a skandináv hagyományok mentén alakították ki üzletpolitikálukat. Design filozófiájukat a modern formák, változatos minták, elegáns színek, minőségi anyagok és kézimunka jellemzi. Szőnyegeik elismert dán tervezők és indiai kézműves mesterek munkái, akik generációkon keresztül tökéletesítették tudásukat.

A modern megjelenés és a prémium anyaghasználat átsző minden darabot, különleges formavilágot és felületeket hozva létre. Népszerűségüket a magas minőségnek és verhetetlen áraiknak köszönhetik.

A szőnyegek gyártása során a Linie Design nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelmi előírások betartására, az emberi jogok tiszteletére, az emberi biztonság és egészség védelmére. A cég tagja az európai szőnyegkereskedelem világméretű iparági kezdeményezésének, a CARE & FARE-nek, melynek célja az illegális gyermekmunka elleni harc, valamint az indiai, nepáli és pakisztáni szőnyegcsomózók és családjaik életkörülményeinek javítása. Ezen kezdeményezés részeként a Linie Design 2008 óta egy indiai iskolának teljes körű anyagi támogatást nyújt, így 350 diáknak ad lehetőséget egy biztonságosabb jövőre.

FILTER
Model
MORE FILTERS
Ára

1–30 termék, összesen 96 db