Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Hülsta Now!

Van, akinek a németországi Münsterlandról a vizsla jut először eszébe. A lakberendezés iránt érdeklődőknek viszont valószínűleg a szintén ott, pontosabban Stadtlohnban alapított Hülsta ugrik be.

Az 1940-es létrejötte óta kiváló minőségéről, és innovatív belsőépítészeti megoldásairól ismertté és kedveltté vált cég termékei különleges helyet foglalnak el a nappalik, a hálószobák, az étkezők, valamint a hallok világában. Nem véletlenül. A németországi gyártás, az ott használt technológia, a magas minőségi követelmények garanciát jelentettek és jelentenek arra, hogy nem csupán különleges, időtlen designt megjelenítő, hanem rendkívül tartós bútort is vesz, aki a Hülsta mellett dönt.

Mindehhez pedig a környezettudatosság társult az idők során. Ennek részeként csupán fenntartható forrásból származó valódi fát használnak fel a bútorgyártáshoz. A környezet védelmének fontosságát, mint a Hülsta egyik alapeszményét, a kék színű angyalt ábrázoló logóval hirdeti büszkén a cég.

A Hülsta ügyfelei számára a vásárlással nem ér véget a kapcsolat. Sőt, akkor kezdődik igazán: a regisztrált Hülsta ügyfelek minden vásárlásra 5 év garanciát kapnak, ráadásul élvezhetik a Hülsta ServicePlus minden előnyét.

FILTER
MORE FILTERS
Ára

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

 • SALE -20%

  Hülsta BIRDY puff – Korall szövettel – Bemutatótermi Modell

  TOVÁBB
  Original price was: 184.700 Ft.Current price is: 147.900 Ft.
 • SALE -20%

  Hülsta MOON BIRDY puff – Bemutatótermi Modell

  TOVÁBB
  Original price was: 164.500 Ft.Current price is: 131.600 Ft.
 • SALE -60%

  Hülsta S20 szék – 2 db – Bemutatótermi modell

  Válasszon opciót
  Original price was: 166.800 Ft.Current price is: 66.700 Ft.
 • Showroom Sale
  SALE -50%

  Hülsta Now! EASY nappali kombináció – Bemutatótermi bútor

  Válasszon opciót
  Original price was: 678.700 Ft.Current price is: 339.400 Ft.