A belsőépítészet, lakberendezés összeköti az embert a térrel, amiben él. A környezetünkkel való kapcsolat, a harmonikus terek, ideális fényviszonyok és tárgystruktúrák megalkotása igazi művészet! Rovatunk célja, hogy bemutassuk azoknak a tervezőknek egy-egy munkáját, projektjét, akik szívesen inspirálódnak az InnoConcept jellegzetes hangulatot és minőséget teremtő termékkínálatából. Az itt bemutatott munkák mindegyikében megtalálható egy vagy több bútor, kiegészítő, melyet üzletünk termék-portfóliójából választott.
Bemutatjuk Varga Luca, építészmérnök és belsőépítész projektjét, egy budai loft lakás teljes belsőépítészeti tervezésének és berendezésének látványos eredményét.

 

fotó: Horváth Miklós

 

 

Varga Luca, az Interiorlines építész tervezője egy III. kerületi, nagy belmagasságú, régen üres tetőteret tervezett újjá, abban segített megbízóinak, hogy egy egyébként bonyolult rendszerű tetőtér légies élettérként funkcionálhasson.

A műszaki átalakítások tervezésének kezdetén már látszott, hogy a belső kétszintes lakásban legalább annyi potenciál rejtőzik, mint amennyi kihívás. Varga Luca építész A komplex tervezési feladat megoldására innovatív belsőépítészeti megoldásokat javasolt. A lakás alsó, bejárati szintjére kerültek a közös használatú funkciók, a konyha-étkező és a nappali. A tetőtér geometriáját kihasználva Luca tágas, világos tereket varázsolt, azzal, hogy a felső szinten lévő hálószobát egy elegáns, ütemesen osztott üvegfallal kapcsolta össze a lakás középpontját alkotó nappalival.

 

Az emelet és a földszint teljes összhangban együtt él, kortárs, modern technológia és klasszikus, hagyományos design tökéletes ötvözete, mely igazi otthonná válhatott.  A lakás több pontján kilim szőnyegeket helyezett el, melyeket a burkolatokhoz vagy a falak színéhez igazodnak. A régi, felújított faszerkezetek szintén hozzájárulnak az otthon-érzethez.

 

 

 

Még több kép »