A belsőépítészet, lakberendezés összeköti az embert a térrel, amiben él. A környezetünkkel való kapcsolat, a harmonikus terek, ideális fényviszonyok és tárgystruktúrák megalkotása igazi művészet! Új rovatunk célja, hogy bemutassuk azoknak a tervezőknek egy-egy munkáját, projektjét, akik szívesen inspirálódnak az InnoConcept jellegzetes hangulatot és minőséget teremtő termékkínálatából. Az itt bemutatott munkák mindegyikében megtalálható egy vagy több bútor, kiegészítő, melyet üzletünk termékportfóliójából választott.
 

Elsőként szeretnénk bemutatni Kádár Helen, enteriőrtervező és lakberendező egyik kedves projektjét, a Cafe Bosco kávézó és bár belsőépítészeti megvalósítását.

 

A képek a ©HELENHOME tulajdonát képezik.

 

„Újpesten, az impozáns Metrodom Panoráma lakóparkban, különleges környezetben nyílik meg a Cafe Bosco kávézó & bár. A tervezés során barátságos, harmonikus hangulat megteremtése volt a cél, ami lehetővé teszi a kellemes időtöltést akkor is ha egy reggeliért térünk be, ha elidőzünk egy sütemény és kávé mellett, valamint akkor is ha hosszabb időt töltünk barátainkkal egy pohár bor társaságában. A térszervezés kialakítása igazi kihívás volt, hiszen kis alapterületen, több helyiségnek kellett helyet biztosítani az előírásoknak megfelelően.

 
Alapszemléletünk szerint a funkció és design mindig szorosan kapcsolódnak, így a látvány mellett kiemelten lényegesnek tartottuk a komfortos munkakörnyezet kialakítását, valamint a kényelmes ülőhelyek kiválasztását a vendégek részére. Szerettük volna hangulatában visszaidézni a lakópark természetbarát arculatát. Ennek kiváló eszközei a nagyméretű virágmintás tapéta, a pergolára emlékeztető fali díszlécezés, valamint a zöld árnyalatok használata. A légies székek és az egyedileg készített, rácsos szerkezetű lámpatestek betervezésénél fontos szempont volt a szellős hatás megtartása. Tovább erősíti ezt a hatást az üvegportál, amely közvetlen kapcsolatban van az autóforgalom elől elzárt sétálótérrel. Nagyszerű élmény, mikor megnyílik a terasz és az enteriőrt összeköti a természettel.
Bízunk benne, hogy a leendő Vendégek is legalább annyira szívükbe zárják a Cafe Bosco-t, amennyire mi is tettük… Ott találkozunk”

 

Még több kép »

 

Még több kép »