Connubia akció: egyszerű vonalak, izgalmas színek

Ismerje meg az olasz Connubia bútorokat és vásároljon most november végéig 15%-os kedvezménnyel!

 

Tekintse meg valamennyi Connubia termékünket itt!

 

A Connubia bútorok tervezéskor azt vették figyelembe, hogyan töltjük otthonunkban az időt, mit csinálunk a hétköznapokban, hogyan vagyunk együtt a családdal és hogyan lehet a szürke hétköznapokat csillogóvá, vidámmá és színessé tenni. A cél, hogy spontán otthon érezzük magunkat az otthonunkban lévő tárgyak, bútorok között. Kollekciójukban megtaláljuk a már ismerős darabokat új színekben, új kárpitokkal – a bútorok elérhetők fa és fém lábakkal, könnyen tisztítható anyagokkal, fából, fémből polipropilénből, nagy részben egymásba pakolható, praktikus kivitelben.  Fedezze fel a fantasztikus színeket és formákat!

Örök klasszikusok: egyszerűek, sokoldalúak, időtlenek

Az otthonunk egyik központja az étkező. Az új kollekció modelljei alapjai lehetnek a tökéletes enteriőrnek. Időtlen formatervezésűek, megfelelnek minden esztétikai igénynek, legyenek ezek formabontóak vagy éppen hagyományosak. A Connubia klasszikusai az étkező főszereplői, minden igényt kielégítenek. Szükség esetén variálhatóak – bővíthetőek, ha vendégeink érkeznek, aztán összecsukhatóak, hogy a hétköznapi életünkből épp csak annyi helyet foglaljanak, amennyi szükséges és kényelmes. Az esztétika és a funkcionalitás tökéletes kombinációja, ami minden vágyat és igényt kielégít.

Színek és anyagok: véget nem érő felfedezések

A Connubia által felhasznált minden anyag megfelel a legszigorúbb minőségi előírásoknak. Olyan szövetekkel dolgoznak, amelyek nem csak kellemes tapintásúak és szépek, hanem amik igazán kiállják az idő próbáját – nem fakulnak ki, nem maradnak benne a foltok. Kerámia asztallapjaik rendkívül strapabíróak, könnyen tisztíthatóak és maximálisan higénikusak. A fa elemeket speciális lakkozási eljárások védik, amik hatékony gátat képeznek a foltok ellen. Ezenfelül a Connubia FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, vagyis csak szigorú környezeti, társadalmi és gazdasági normáknak megfelelő, felelősen kezelt erdőkből származó fát használ fel bútoraihoz.

 

 

Tekintse meg Connubia termékeinket itt!

 

Íme a mi kedvenc Connubia modelleink!

 

 

ACADEMY étkezőszékek

 

onnubia-dining-chair-metal-legs-innoconcept

Rosie Soft étkezőszék

 

NEW YORK étkezőszék

 

EMINENCE bővíthető étkezőasztal

 

TALKS étkezőszék

 

TUKA étkezőszék

 

GIOVE bővíthető étkezőasztal