Az új kollekció: egyszerű vonalak, izgalmas színek

A Connubia 2020 őszén extravagáns színeket ölt, egy igazán frissítő kollekció létrehozásáért. A központi asztalok és székek mellet olyan új termékkategóriák is helyet kapnak, mint a polcok, tálalók és egyéb kiegészítők, amik teljesen személyre szabottá teszik az életteret. Az új modellek hűek a Connubia szellemiségéhez – funkcionálisak, sokoldalúak és egyedi karakterrel rendelkeznek. Az új kollekcióban a legtöbb sorozat jellegzetes vonásokkal rendelkezik, amik összekapcsolják a darabokat. Épp ezért kategória helyett a fókusz a termékcsaládokon van – ez segít megérteni az idei koncepciót.

Örök klasszikusok: egyszerűek, sokoldalúak, időtlenek

Az otthonunk egyik központja az étkező. Az új kollekció modelljei „alapjai” lehetnek a tökéletes enteriőrnek. Időtlen formatervezésűek, megfelelnek minden esztétikai igénynek, legyenek ezek formabontóak vagy éppen hagyományosak. A Connubia klasszikusai az étkező főszereplői, minden igényt kielégítenek. Szükség esetén variálhatóak – bővíthetőek, ha vendégeink érkeznek, aztán összecsukhatóak, hogy a hétköznapi életünkből épp csak annyi helyet foglaljanak, amennyi szükséges és kényelmes. Az esztétika és a funkcionalitás tökéletes kombinációja, ami minden vágyat és igényt kielégít.

Színek és anyagok: véget nem érő felfedezések

A Connubia által felhasznált minden anyag megfelel a legszigorúbb minőségi előírásoknak. Olyan szövetekkel dolgoznak, amelyek nem csak kellemes tapintásúak és szépek, hanem amik igazán kiállják az idő próbáját – nem fakulnak ki, nem maradnak benne a foltok. Kerámia asztallapjaik rendkívül strapabíróak, könnyen tisztíthatóak és maximálisan higénikusak. A fa elemeket speciális lakkozási eljárások védik, amik hatékony gátat képeznek a foltok ellen. Ezenfelül a Connubia FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, vagyis csak szigorú környezeti, társadalmi és gazdasági normáknak megfelelő, felelősen kezelt erdőkből származó fát használ fel bútoraihoz.

 

Inspirálódjon a legújabb Connubia katalógusból!

 

Íme a mi kedvenc modelleink a Connubiától:

 

 

ACADEMY étkezőszékek

 

YO! étkezőbútorok

 

RILEY bárszékek

 

HEXA étkezőszékek

 

STULLE étkezőbútorok

 

TUKA étkezőszékek

 

GIOVE étkezőasztal