gy nyugodt sarok, egy jó könyv, egy pohár ital – már csak egy kényelmes karosszék hiányzik a teljes nyugalomhoz. A FLEXLUX karosszékekkel szinte észrevétlenül szakadhatunk ki a napi mókuskerékből.

Az egyszerű, letisztult vonalvezetésű bútorok különlegessége az elegáns megjelenés mellett a kényelem érdekében használt innovatív technológia. A FLEXLUX két változatban kapható. Az EASE és a SENSE székek különböző méretűek és másfajta mozgást biztosítanak.

Az EASE gázrugóinak köszönhetően a bútorok egyszerűen és könnyedén a kívánt helyzetbe állíthatók. Így bárki megtalálja a neki legkényelmesebb pozíciót. Az egyedi, ötrétegű párnázottság révén a karosszék tökéletesen illeszkedik a test formájához. A beépített légcsatornák és a lyuggatott bőr párosának köszönhetően a bútor szinte lélegzik.

A SENSE-technológia figyelembe veszi a gravitáció hatását, és mind a testmagasságnak, mind a testsúlynak megfelelően állítható. A kettős alkalmazkodó mechanizmusnak köszönhetően a karosszék a nyugalom stílusos szigete, amely könnyedén állítható a kedvenc pozícióba. A székekhez hozzájuk stílusban illeszkedő lábtartók is választhatók.

Lábakat föl! Hátradőlés, lazulás: FLEXLUX.