Végérvényes, hogy itt az ősz – ám ennek az évszaknak is megvannak a maga örömei: milyen kellemes bekuckózni a kanapéra vagy egy puha, körbeölelő kartámlás fotelbe, kezünkben egy jó könyvvel. Itt a meleg őszi színek és a természetes, kényelmes, kötött anyagok ideje. Összeszedtük a számunkra legkedvesebb idei lakberendezési trendeket, hogyan tegyük otthonunkat szívmelengetően barátságossá, harmonizálva az évszakkal.

A központi téma a kényelem, az ellazulás és az őszi természet gazdag színpalettája. A meleg, semleges földszínek. Testreszabható, multifunkcionális, mozgatható bútorokat, hogy a teret könnyen alakíthassuk.
Válogass az Indián nyár inspirálta termékeinkből!

 

Első képen:

 

  • A FOREST asztalok a letisztult, skandináv formatervezés remekei.  A természet nyugalma és érintetlensége jelenik meg bennükA lerakóasztalok és a dohányzóasztalok sora az erdő fáira emlékeztetnek, olyanok mint a fák törzsei és lombkoronái. A formatervezés letisztult és egyszerű, mely organikus és kifinomult megjelenést kölcsönöznek a modelleknek.
  • A GORM fotel könnyen és praktikusan mozgatható láthatatlan fém forgótalpán és teljes egészében kárpitozott. A  fotel erőteljes vonalvezetéssel, organikus, tömör formavilággal rendelkezik. A zömök formát finom részletek ellensúlyozzák. Az íveket különleges, széles varrásvonal emeli ki.
  • LOMI kanapé egyszerre képviseli a komoly eleganciát, mégis otthonos érzést kelt. A lábak és a keret pontosan úgy vannak elhelyezve, hogy könnyed és légies legyen a kanapé. Belső váza FSC-tanúsítvánnyal ellátott fából készül – vagyis felelősségteljesen kezelt erdőgardálkodásból származik. Ülőfelülete rétegezett, nagyon kényelmes.

Második képen:

  • A prémium minőségű, kézzel szőtt, gyapjű és selyem keverék SERAPHIC SUN szőnyeg 2 méretben elérhető. Ez a kollekció egy olyan koncepcióra épül, amely a fizikai érzékelést, a természeti elemeket kívánja művészeti alkotásokba önteni.
  • A BUBBLE kanapé kerek formái kitűnnek a tömegből. Hozzon létre egy hangulatos kis sarkot otthonában a lábtartó és a kanapé együttesével. A Bubble szemet gyönyörködtető, kényelmes, bármely szoba fénypontja lehet.
  • A TUKA székek igazi átváltozóművészek. A lábak és a kárpitozás széles színválasztékban kombinálható, hogy könnyedén megalkothassuk az entriőrünkbe és a stílusunkhoz leginkább passzoló verziót.
  • A REFLECTION széria – függőlámpa, állólámpa, asztali lámpa, fali lámpa – azzal a törekvéssel kelt életre, hogy valami egyszerű, elegáns és időtlen alkotás szülessen, amely átfogóan kiemeli a lámpa alapvető tulajdonságait, nevezetesen a fényforrást és az árnyékot. A tervező úgy döntött, hogy elkülöníti a két alapelemet egymástól, gyönyörű tükröződést és játékot adva az árnyék és a lágy fényforrás között.

 

  • RIVIERA ágyneműtartós, levehető huzatú franciaágy kifinomult karakterét az elegáns függőleges varratok és a körbeölelő végződések adják, melyek egy kagyló formavilágát idézik. Minden részlete gondosan kidolgozott.
  • Az ATLANTE nappali kombinációk számtalan variációban összeállíthatók. Kortárs stílusa friss látásmódot sugároz, miközben megőrzi az időtlen hangulat melegét és harmóniáját.
  • PLACE moduláris kanapék egy igazán különleges kollekciót alkotnak. A számtalan lehetséges összeállítás, az egyedi varrások és az extra kényelmi funkció teszi exkluzív élménnyé az otthoni pihenést. A kanapé állítható háttámlája egy plusz kényelmi funkciót ad: egy mozdulattal megnövelhetjük az ülésmélységet. Különböző szélességű elemekből állíthatja össze az igényeinek leginkább megfelelő variációt. Rendelhető extra hosszú pihenőrésszel és különböző szélességű ülőpárnákkal. Kombinálhatja a különböző anyagokat és színeket az egyedi megjelenés érdekében. Az aprólékosan kidolgozott varrás időtlen megjelenést kölcsönöz a kanapénak. A puha hát- és ülőpárnák tökéletes kényelmet nyújtanak. Kiegészítőnek pedig dekorpárnák és lábtartók közül választhat, különböző méretekben.