A 2018-as HELLO SUMMER SALE-be a Bolia idei és tavalyi design kanapéi, szőnyegei és lámpái kerültek be. Ez a 15%-os kedvezmény remek lehetőség arra, hogy a vásárlás még élvezetesebb legyen. Tegye lakását otthonná, hogy minden elöltött perc pihentető legyen a fárasztó hétköznapok után.

A Bolia nemrég mutatta be legújabb kollekcióját, ezzel teljesen felpezsdítve a designbútor világot. Stílusos formák, minőségi anyagok, skandináv életérzés – ezek jellemzik leginkább bútorait.

A tervezők egy olyan kollekciót alkottak meg, amelyben kiemelt figyelmet fordítottak az autentikus szépségre és a meglepő összhatásra. Fenntartható anyagokkal, odaadó kézművességgel dolgoznak, kifinomult részleteket és inspiráló kontrasztokat álmodnak meg.

A kanapé a nappali szíve-lelke. A kanapé adja meg a lakás stílusát, hangulatát. A kanapéhoz válogatjuk össze a kiegészítőket. A kanapén töltjük időnk legnagyobb részét, amikor otthon vagyunk – akár a délutáni pihenésre, akár a hétvégi családi összejövetelekre, akár az éjszakába nyúló baráti beszélgetésekre gondolunk. Szánjuk hát rá az időnket, hogy megtaláljuk a tökéletes darabot, ami hosszú éveken keresztül lakásunk éke lesz!

Egy jól megválasztott szőnyeg ügyesen bontja meg a padló unalmas síkját. Otthonossá teszi a lakást, kényelmessé a talpon töltött időt. Ha egy olyan szobában vagyunk, ahol nincsen szőnyeg, érezzük, hogy valami hiányzik, rideg nélküle a tér. Éppen ezért szinte minden helyiségbe szeretünk szőnyegeket teríteni – nappaliba, hálóba, folyosóra. Kényeztessük kicsit magunkat egy olyan kiegészítővel, ami, stílusossá varázsolja lakásunk kisugárzását.

A hygge egyik legfontosabb eleme a tökéletesen megválasztott és jól irányított fény. A lámpa meleg fényt kell, hogy sugározzon, mégis elég „éleset”, hogy olvasni és dolgozni is kényelmesen tudjunk mellette. A fényekkel emeljük ki, vagy rejtjük a lakás bizonyos pontjait – irányíthatjuk a tekintet azokra a pontokra, amiket a legjobban szeretünk az otthonunkban. A lámpák tehát a legösszetettebb és legfontosabb kiegészítői a lakásnak. Választásnál figyeljünk a praktikumra és a designra egyaránt!