design-trends-moodboard-september

Illatos narancsszín & téglás árnyalatok

szeptemberi design tippek

 

Az őszbe lépve a belsőépítészetében előtérbe kerül az otthonosan meleg és szinte illatos narancsszín, mely a lehulló levelek változó árnyalatait idézi fel a belső térben.

 

borítókép: FOYER étkezőszékekICARO bővíthető étkezőasztalSIXTY étkezőszékBUBBLY puffCEK szőnyeg

Ez az élénk árnyalat azonnal energiával és lelkesedéssel tölti meg a tereket, így tökéletes azokhoz a sötétebb és hűvösebb napokhoz, melyek az ősz előrehaladtával köszöntenek ránk. A narancsszín harmonikus kapcsolatot teremt az évszak természeti jellemzőivel, és otthonunkba költözteti az aratás és a bőség felemelő érzését.

Connubia Clelia stool // Clelia ülőke

Tökéletesen párosítható földszínekkel, fokozva a belső tér meleg és meghitt hangulatát. A narancsszín sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy akár fókuszpontként, akár finom kiegészítő színként szerepeljen színpalettánkban, az ősz varázsába burkolva szobáinkat.

Calligaris Layla modular sofa brown // Layla moduláris kanapé barna

Cosima egy puha, ölelő  moduláris kanapé kollekció. A kanapét extra ülésmélység, valamint alacsony kar- és háttámla jellemzi, amely hívogató megjelenést kölcsönöz a modellnek. A Cosima belseje fenntartható fából készült vázat rejt, a pehely töltetet pedig csatornákba varrták, hogy meghosszabbítsák a forma tartósságát. A Cosima teljes mértékben személyre szabható, széles szövet és anyag választékkal elérhető, és bármikor eltávolíthat vagy hozzáadhat modulokat, ha új igények merülnek fel.