y északi tájra gondolva nem feltétlenül a meleg, a fény és a városi környezet az első, amire gondolunk. A Bolia új, jövő évi kollekcióit mégis e három tényező ihlette.
A Nordic warm, a Nordic Light, valamint a Nordic city tervezői azonban a fantázianevekre rácáfolva, képzeletben térben és időben kalandozva, egyaránt változatos stílust teremtettek. A Bolia bútorai és kiegészítői egyszerre idézik meg a múlt század hetvenes éveinek luxusát, a skandináv letisztultsággal rokon japán egyszerűséget, valamint a magas mesterségbeli tudást árasztó ipari környezetet.
A Nordic warm mustár, szürke, barna és sötétkék színekkel, a Nordic light arannyal, fehérrel, valamint halvány rózsaszínnel, a Nordic city pedig sötét zölddel, feketével, szürkével és a nyers fa színével adja meg az otthon alaphangulatát. >
Mindezt pedig igazán felejthetetlenné az anyagok zavarba ejtő bősége teszi. Bőr, fa, fém, márvány minden mennyiségben, variációban és összetételben, sima, durva, meleg és hűvös felületek – a Bolia 2018-ra az egymást vonzó ellentétekből kreálta meg az egyedi atmoszférájú otthon hozzávalóit.