Insta home // Insta lakás

INSTA LAKÁS

Enteriőrök kamerára optimalizálva

 

A csaknem 3,5 milliárd közösségi médiát használó ember közül a legtöbben állataikat, kalandjaikat vagy kávéjukat osztják meg másokkal. Sokan vannak azonban olyanok is, akik az izgalmas, tökéletes szín- és formavilágot árasztó belső tereikben szeretik megmutatni magukat. De hogyan lehet insta lakás otthonunkból?

FOYER bárszék

A Foyer bárszék váza tömör kőrisfából készült, rendkívül kényelmes, párnázott-kárpitozott háttámlával. Eredeti dizájn, amely bármely környezetbe illik.

ABREY étkezőszék

A hívogató, dinamikus megjelenés és a szépen ívelt háttámla kombinációjának köszönhetően a kifinomult Abrey étkezőszék kiváló kényelmet biztosít.

WOOPY kutyaágy

A Woopy pihepuha plüssszövetű kutyaágy garantáltan kutyusa kedvenc helye lesz: kerek formája tökéletes helyszínt biztosít a kényelmes pihenéshez

1. Fények és árnyékok

Akár egyenletes megvilágítást alkalmazunk, akár játszunk a megvilágított és árnyékos területekkel, igyekezzünk kialakítani egy koncepciót és következetesen használni a fényben rejlő lehetőségeket. Mindezt az ablakok tájolásának ügyes kihasználásával, vagy jól elhelyezett lámpatestekkel és okosan megválasztott színhőmérsékletű izzókkal érhetjük el. Első lépés az insta lakás felé – pipa!

NIKI moduláris kanapé •  HAVEN fotel  •  ROCHE szőnyeg  •  ABREY dohányzóasztalok  •  LINE polc

2. Összehangolt színvilág

A színpaletta egy ízléses és esztétikus berendezés alapja. Amikor kiválasztjuk fő színeinket és azok árnyalatait, figyelnünk kell a harmóniákra és kontrasztokra. Nem szerencsés, ha harsány színeket tompa színekkel keverünk, vagy ha túltelítődik színekkel az enteriőr. Válasszuk ki kedvenc színeinket és találjuk meg összeillő árnyalataikat. Hozzunk létre elegáns monokróm, stílusos dikróm, vagy erőteljes trikróm színharmóniákat – és ne feledjünk el játszani!

3. Geometrikus és egyedi formák

Legyen akár egy gyertyatartó, egy váza, vagy egy, a szokványostól eltérő tapéta érdekes és megragadó mintákkal – a lényeg, hogy gondosan megválasztott formákkal vonzzuk a tekintetet. Szimmetrikus vagy aszimmetrikus? Egymásba simuló, vagy kiugró? A következetesség e téren is meghozza majd gyümölcsét.