Barbecue party a vízparton, egy rozéfröccs a fa árnyékában, olvasgatás a teraszon – a nyár feledhetetlen pillanatai. Nem mindegy, hogy milyen körülmények között éljük meg őket. Egy stílusos, tartós és kényelmes kerti bútor sokat segíthet abban, hogy a szabadban is ugyanolyan komfortosan érezzük magunkat, mint a lakásban.

Az elmúlt hetek bezártsága után, aki csak teheti, a szabadban élvezi a májusi napsütést. Az idei nyár valószínűleg más lesz, mint az előző években megszokottak. Többen töltjük a szabadságot idehaza, többet leszünk a családdal és a barátokkal a kertben.

 

Még több kerti bútor »

 

Kerti bútorok

De elég nagy az eddig használt kerti asztal ahhoz, hogy többen odaülhessünk? Bírják még a kültéri étkező székek az időjárás viszontagságait? Hiányzik egy délutáni szundikálásra is alkalmas nyugágy vagy kényelmes hintaszék a teraszról? És a kültéri nappalinkban mennyire kényelmes a vendégfogadást és családi lazulást egyaránt kielégítő ülőgarnitúra, kanapé vagy pihenőfotel? Az InnoConcept kínálatában bár limitáltan, de eddig is jelen voltak több gyártó kerti bútorai. Most pedig azért bővítettük a kifejezetten kerti bútorokra specializálódott svéd Brafab modelljeivel a választékunkat, hogy még könnyebbé tegyük a kerti bútor szettek, kerti asztalok és székek, balkon bútorok és kültéri kiegészítők beszerzését.

Stílusok, anyagok, színek

Itt az idő tehát; varázsoljuk otthonosabbá, kényelmesebbé a kertet és a teraszt! Az InnoConceptnél bármilyen hangulatú és stílusú környezetbe megtalálhatja a megfelelő darabokat. A klasszikusabb rattan/polirattan bútoroktól a természetes teak garnitúrákon át, a modern, letisztult vonalvezetésű, alumínium modellekig hatalmas változatosságot mutatnak termékeink. Variálhatóságuk, a szövetek és anyagok választéka pedig ugyanolyan széles, mint ahogyan azt már a beltéri bútorok esetében megszokhatták vásárlóink.

A kikapcsolódás magasabb szintje

Azt a kényelmet, amit a lakásban elvárunk, nem szívesen nélkülözzük a kertben sem. Az InnoConcept kínálatából ezért nem hiányoznak azok a kültéri bútorok sem, amelyekkel igazán kellemessé tehetjük a szabadban eltöltött perceket. Hintaágyak, hintaszékek, függőfotelek, pihenőszékek, napernyők a tűző délutáni nap ellen. A lámpák, lampionok, kültéri szőnyegek pedig a hangulatos kerti vacsorákhoz, bortartó, és még sok minden más is ahhoz, hogy az idei nyár – ha más is lesz –, de legalább olyan kellemes legyen, mint korábban.

 

A weboldalunkra folyamatosan töltjük fel kültéri modelljeinket, a teljes választék megtekintéséhez lapozza át a Brafab 2020-as katalógusát. A termékek elérhetőségét mindig ellenőrizze munkatársainknál, mert az ide nyár megnövekedett igénye próbára teszi a gyártók kapacitását is – vannak modellek, amiket már erre a szezonra kiárusítottak.

 

Még több kerti bútor »