Funkcionális, letisztult design és kisebb, az egyes helyiségeknek sajátos hangulatot adó világítótestek jellemzik a skandináv gyártók termékeit.

Amikor a skandináv életstílusról, a hygge-ről beszélünk mindenkinek egyből a barátságos fények és az otthonos hangulat jut eszébe – teljesen jogosan! A hygge egyik alapeleme a fény, amely meghatározza a lakáshangulatát. Kínálatunkban megtalálhatók a svéd Globen Lighting és a dán Halo Design modelljei – igazi stílusos és funkcionális darabok, amelyeet könnyedén beépíthetünk lakásunk összképébe, legyen szó akár klasszikus, akár modern, vagy organikus stílusról.

 

Egy korábbi cikkünkben már írtunk aa napjainkban uralkodó világítási trendekről: nagy központi csillárok helyett több, jól elhelyezett,a helyiség funkcióját erősítővilágítótestek viszik a prímet.. Nem véletlenül határozza meg lámpakínálatunkat a Globen és a Halo Design termékei. Skandináv gyártókként mesterei a fénnyel való játéknak és a funkcionális, letisztult designnak.

 

A hangulatok bűvöletében – Globen Lighting

A svéd gyártó számára a lámpa sokkal többet jelent, mint egyszerű fényforrás. Formálója az otthon hangulatának. Úgy van jelen hangsúlyos elemként, hogy közben tárgyként nem telepszik rá a helyiségre. Letisztult, modern formatervezésű darabjai számtalan stílusban készülnek, változatos színekben és anyagokban. Egy-egy kollekción belül megtalálhatóak a függőlámpák, állólámpák, fali és asztali lámpák is. Ha a formába már beleszeretett, biztosan megtalálja a megfelelő darabot a megálmodott enteriőrhöz.

 

Funkcionalitás és emberközpontúság – Halo Design

A Halo dán tervezőcsapata hiszi, hogy a pozitív és hangulatos környezet kialakításához megfelelő fényforrásra van szükség. Ezért a lámpáknak integrálódniuk kell a környezetükhöz, hogy igazán otthon érezhessük magunkat közöttük. A Halo Design-nál négy alapelv mentén dolgoznak a tervezési folyamattól egészen a gyártás végéig: a dán identitás, a skandináv design, a funkcionalitás és a megfelelő ár-érték arány.

 

Mindent elvakító fényár helyett válasszon az otthonnak egyedi, meghitt hangulatot adó lámpákat!Inspirálódjon a Globen Lighting és a Halo Design katalógusaiból, vagy fedezze fel teljes kínálatunkat weboldalunkon!