Pihenünk, olvasunk, dolgozunk, együtt vagyunk a családdal és a barátokkal, néha még el is alszunk rajtuk – kanapéinknak valóban strapabírónak és kényelmesnek kell lenniük ahhoz, hogy hosszú évekig használhassuk őket. Sőt, a kanapét általában a lakás központi helyére, a nappaliba állítjuk – ezért különösen fontos, hogy valóban tartós és mutatós darabot találjunk, ha a frissítő tavaszi és a meleg nyári estéket már egy új kanapén szeretnénk eltölteni.

 

 

Válogatásunkban most legnépszerűbb modelljeink mellett felfedezésre váró darabokat is bemutatunk, tágítva kínálatunk spektrumát és kedvezve a legegyedibb ízlésű designkedvelőknek. Kísérjen el bennünket és tegyünk virtuális sétát a 2023-as kanapé trendek kertjében, majd keresse fel óbudai bemutatótermünket és próbálja ki a kiszemelt modelleket személyesen is!

 

Az IC smart ikonok segítenek a tökéletes modell megtalálásában:

NOORA, az örök kedvenc »

A Noora a legnépszerűbb Bolia kanapénk, változatos moduljainak köszönhetően pedig minden egyes darab egyedi. Elegáns megjelenés, fenntartható anyagok, és időtálló dizájn jellemzik. Két különböző ülésmélységből és rengeteg anyagvariációból választhatunk, így pontosan olyan kanapét állíthatunk össze, amely teljesen megfelel igényeinkek. Újdonság, hogy már lekerekített modulokkal is kapható. Látogasson el bemutatótermünkbe és próbálja ki a Noora egyedi kényelmét!

 

COSIMA, a puhán átölelő »

A Cosima moduláris kanapé fő jellemzője az extra ülésmélység, melyet az alacsony kar- és háttámlák remekül kiegészítenek, hívogató megjelenést kölcsönözve a modellnek. A Cosima belseje fenntartható fából készült vázat rejt, a pehelytöltetettel tömött ülőpárnák pedig szavatolják a formák tartósságát. A Cosima teljes mértékben személyre szabható, köszönhetően a széles szövet- és anyagválasztéknak. Időtállósága abban is rejlik, hogy bármikor eltávolíthatunk vagy hozzáadhatunk modulokat Cosima kanapénkhoz, ha felfrissítenénk otthonunk központi darabját.

 

HIGH END, a kuckózós otthonos »

Kényelmes, otthonos, pihe-puha – a bekuckózós kanapéra vágyók álma! Nincs olyan méret, vagy forma, amit ne lehetne összerakni a High End moduláris kanapé elemeiből. Különböző szélességekből és ülésmélységekből választhatjuk ki az igényeinknek leginkább megfelelő variációt. Extra széles pihenőrésszel és extra nagy ülésmélységgel is rendelhető. Jól megtervezett belső felépítése révén a kanapé párnái a test vonalaihoz igazodnak és megfelelő tartást biztosítanak. Abszolút bestseller!

 

UPPER EAST, a letisztult minimalista »

Az Upper East a minimál, modern vonalak kedvelőinek kedvence. Rendelhető extra széles pihenőrésszel és extra nagy ülésmélységgel is, igényeinkek megfelelően. A különböző anyagok és színek az egyedi megjelenés érdekében akár kombinálhatók is. Választhatjuk matt fekete vagy króm lábakkal, illetve akár görgős kivitelben is. A kifejezetten puha, süppedős hát- és ülőpárnák tökéletes kényelmet nyújtanak a minőségi pihenéshez. Számos praktikus kiegészítő közül válogathatunk, ha még egyedibb konstrukcióra vágyunk: stílusos fa karfatálcák, puffok és a puffokhoz való fa tálcák, állítható fejtámlák és dekorpárnák is elérhetők különböző méretekben és stílusban.

 

COAST, a sokoldalú »

A Coast moduláris kanapé az egyik legnépszerűbb modellünk, köszönhetően a végtelen variációs lehetőségű elemeinek és funkcióinak, illetve kiváló ár-érték arányának. Összeállításai egytől-egyig mutatós és praktikus modellek. Rengeteg lehetőség áll rendelkezésünkre egyedi modellünk megtervezésekor: a Coast kanapénkat választhajuk extra tároló hellyel, ágyneműtartóval, relax funkcióval, állítható ülésmélyéggel és kanapéágy funkcióval is. A Coast háromféle kormforttal, ötféle lábbal, háromféle karfával és kétféle dekoratív varrással rendelhető.

 

VESTA, a svéd klasszikus »

A Furninova Vesta vásárlóink nagy kedvence. Ezer arca van, sokféle stílusú enteriőrbe illeszthető és moduláris kanapé lévén olyan sokféle variációban érhető el, hogy nincs is két egyforma belőle. Többféle stílusú lábbal, valamint kétféle magasságú háttámlával választható, ezen kívül a gyártóra jellemző rendkívül széles szövet- és bőrválasztéknak köszönhetően bármilyen színben megálmodhatjuk.

 

LAYLA, a funkcionálisan esztétikus »

A Layla moduláris kanapé egyszerű és minimalista kialakításával tökéletesen kielégíti az esztétikai és funkcionális igényeket. A kétféle szélességben  (80 vagy 104 cm) elérhető különböző modultípusok a Layla kanapét a kollekció legsokoldalúbb tagjává léptetik elő. A letisztult körvonalú ülések a jobb kényelem érdekében felületi technopolimer réteggel párnázottak, míg a puha háttámlák három különálló, pehellyel és technopolimer golyókkal töltött szegmensből állnak. 2 féle komforttal és számos kárpitvariációval kapható, köztük kiváló minőségű szövetekkel, bőrökkel vagy mikroszálas anyagokkal.

 

GINZA, az érzékien ívelt »

A Ginza egy érzékien íves formákból felépülő moduláris kanapé. Az 1970-es évek dizájnját idéző organikus megjelenésnek hála a Ginza bármely helységet meleg és családias belső térré változtat, az otthoni kényelem kellemes érzetét árasztva. Lágyan alábukó vonalak köszönnek vissza a kollekció minden moduljában, melyek kétféle szélességben – 80 vagy 100 cm – is rendelhetők. A Ginzával lineáris kompozíciók, szögletes vagy szokatlan alakzatok is létrehozhatók, amelyekben mindig megjelenik a forma és a mélység játéka és barátságos kisugárzást biztosít bármely helységnek. Kárpitja teljesen levehető, mely szavatolja a hosszútávú használatot.

 

SAMONE, az oválisan organikus »

A Samone kanapé a modern formatervezés egyik kiemelkedő darabja. Ovális és organikus formái változatos ülőhelyeket kínálnak, toll-hab keverékkel töltött laza hátpárnái pedig hangulatos megjelenést és valódi komfortérzést biztosítanak. Az opcionális extra hátpárnákat tetszés szerint rendezheti el. Ha stílusos és modern kanapét szeretne nagyszerű kényelemmel, a Samone a megfelelő választás.

 

EMPIRE, a komfort nagymestere »

Az Empire moduláris kanapé egy elegáns és praktikus modell. A kanapé speciális relax funkcióval is rendelhető a tökéletes kényelem érdekében. A fejtámlák és a lábtartók mozgatható, kihajtható elemekként illeszkednek az ülésekhez. A relaxációs funkció félmotoros vagy motorizált kivitelben is választható. Hatféle láb közül választhatjuk ki a stílusunknak legmegfelelőbbet, és díszpárnákkal is feldobhatjuk az Empire megjelenését.

 

BUBBLE, a hangulat esszenciája »

A Bubble kanapé kerek formái kitűnnek a tömegből. Hozzon létre egy hangulatos kis sarkot otthonában a lábtartó és a kanapé együttesével. A Bubble szemet gyönyörködtető, kényelmes, bármely szoba fénypontja lehet.

 

SYDNEY, a kortárs design csillaga »

A Sydney kortárs tervezésével és kényelmes ülésével ideális kanapé egy hangulatos otthon megteremtéséhez. Rendelhető bőr- és a szövetkárpitok széles választékával, így a többi kanapénkhoz hasonlóan teljesen személyre szabható. Új modulja még több lehetőséget biztosít a már eredetileg is sokoldalú Sydney további variációinak megálmodásához.

 

CARTAGO, a felfedezetlen kincs »

Cartago moduláris kanapé egy felfedezetlen kincs az egyediséget keresők térképén. Az opcionális tálcás asztalka okos és funkcionális felületet biztosít a délutáni teához, de olvasás közben is praktikus, mikor újra le kell tennünk azt a nagyszerű regényt, amit már nagyon szeretnén befejezni, de mindig közbe jön valami…

CARTAGO Moduláris sarok lounger ülőgarnitúra tálcaasztallal és emelhető kartámlával-0

 

PADDOCK, az exkluzív »

A Paddock moduláris kanapék igazán különleges kollekciója a számtalan lehetséges összeállítás, az egyedi varrások és az extra kényelmi funkció révén teszi exkluzív élménnyé az otthoni pihenést. A kanapé állítható háttámlája egy plusz kényelmi funkciót ad: egy mozdulattal megnövelhetjük az ülésmélységet. Különböző szélességű elemekkel, extra hosszú pihenőrésszel és különböző szélességű ülőpárnákkal is rendelhető. A különböző anyagokat és színeket akár kombinálhatjuk is az egyedi megjelenés érdekében. Az aprólékosan kidolgozott varrás időtlen megjelenést kölcsönöz a Paddock kanapénak. A puha hát- és ülőpárnák tökéletes kényelmet nyújtanak, kiegészítőnek pedig dekorpárnák és lábtartók közül választhatunk, különböző méretekben.

 

ROD, az olasz design öröksége »

Le Corbusier nagy klasszikusa ihlette ezt az olasz Calligaris modellt. A jellegzetes, körbefutó fémváz igazán karakteres vonalat rajzol a Rod moduláris kanapénak, szinte műalkotássá formálva a kollekció modelljeit.

 

COSY, a visszafogottan harmónikus »

A Cosy moduláris kanapék kiválóan ötvözik a tágas pihenőfelületeket és a letisztult formatervezésű elemeket. A minőség és az egyediség a kivitelezés részleteiben rejlik, tömör fa vázzal és a kárpitozás látható varrásvonalaival teremt exkluzív megjelenést. A karcsú tömör fa lábakat acél váz támasztja alá, így a Cosy könnyű, mégis robusztus, időtálló. Klasszikus megjelenésű, exkluzív kanapé.

 

DELANO, az elegáns »

A Delano azok számára ideális, akik egy nem feltűnő, elegáns, de mégis sokoldalú moduláris kanapét keresnek. Számtalan különböző elemből állíthatja össze a tökéletes méretet és elrendezést. Extra hosszú pihenőrészes elem is elérhető. A puha hát- és ülőpárnák tökéletes kényelmet nyújtanak. Stílusa kiválóan testre szabható; hétféle lábtípus és négyféle kartámla közül választhat. Továbbá számos praktikus kiegészítő is elérhető: lábtartó, állítható fejtámla és kétféle díszpárna hét méretben.

 

CLEVELAND, a kényelmes letisztult »

A Cleveland moduláris kanapé nem hivalkodik, csak egyszerűen teszi a dolgát, amit egy jól kitalált ülőbútornak tennie kell, ráadásul még extra kényelmi funkciót is nyújt: a kanapé minden elemén állítható fejtámla van. A puha hátsó és üléspárnák tökéletes kényelmet nyújtanak. Számos különféle elemből és extra széles lounger elemekből állíthatjuk össze a tökéletes elrendezést és méretet. Választhatjuk extra relax funkcióval, és növelhető ülésmélységgel (manuális vagy elektronikus is lehet).

 

CUBED, a kompakt »

Stílusos és sokoldalú kanapéra van szükségünk, mely könnyedén kényelmes ággyá alakítható? A Cubed pont ilyen: sikkes kanapéágy vékony kartámaszokkal, exkluzív kényelemmel. Automatikusan kihajló lábainak köszönhetően másodpercek alatt kényelmes ággyá alakítható, az ülés pedig egy praktikus ágyneműtartót is rejt.

 

FRODE, éjjel-nappal »

Naturális, kortárs design, mely a legtöbb enteriőrbe kiválóan illeszkedik. A Frode kanapé könnyedén kényelmes, kétszemélyes ággyá alakítható, alkalmazkodva a kompakt életterekhez. Egy igazi átalakulóművész, aki nemcsak nappal, de éjjel is megállja a helyét. Lehajtható háttámlájával, zsákrugós matracos kialakításával pihentető álmot is ígér.

 

MAGOO, a multifunkciós társ »

Ez a modell egy igazi multifunkciós csoda: a kényelmes és stílusos külső, egy egybefüggő, kétszemélyes matracot rejt, amit egy mozdulattal, akár egy kézzel is elővarázsolhatunk belőle. Igazi kompromisszumok nélküli megoldás! Az ágygépes kanapék egyik legnagyobb előnye, hogy teljes értékű ágyként is szolgálhatnak, hiszen a bennük lévő rugós matrac nem törik meg. A bútorkárpit magas kopásállóságú szövetekből készül, amely teljesen levehető és könnyedén tisztítható. Többféle méretben és kivitelben is rendelhető. Tekintse meg bemutatótermünkben is!