FRISSÍTVE: Március 27.

 

Kedves partnereink! Kedves vásárlóink!

 

Naponta változik a helyzet körülöttünk. Természetesen mi is igazodunk az új, egyre szigorúbb, de mindannyiunk érdekében hozott szabályokhoz. Folyamatosan biztosítjuk, hogy az InnoConceptnél ne álljon meg az élet. Célunk, hogy minden írott és íratlan előírást betartva, az egymás iránti felelősségnek megfelelve, a lehető legkisebb fennakadásokkal tudjuk kiszolgálni a hozzánk fordulókat.

 

  • Nyitvatartásunkat a hatályos rendeleteknek megfelelően korlátozzuk, de FOLYAMATOSAN ELÉRHETŐEK VAGYUNK!
  • Munkatársaink teljes létszámban és munkaidőben dolgoznak otthonról; hétfőtől-szombatig, minden nap 10-18 óra között állnak rendelkezésükre telefonon (+3670 9048833) és emailben (hello@innoconcept.hu) is. Digitális ügyintézésünk tehát zavartalan – ajánlatokat, online rendeléseket folyamatosan – sőt még a korábbiaknál is hatékonyabban 🙂 teljesítjük.
  • Webáruházunk (innoconcept.hu) 0-24-ig nyitva.
  • Bemutatótermünkben a kijárási korlátozás ideje alatt (K-Szo 10-15) csak ügyeletet tartunk. Közvetlen telefonszám: +36 305203122
  • A legtöbb gyártónknál a termelés egyelőre zavartalanul folyik. A kiszállítási határidők csúszását a közúti forgalom lassulása, az áruszállítás korlátozása és a sofőrök nagyszámú karanténba zárása okozhatja. Jelenleg e tekintetben sincsenek információink lényeges változásokról, de a járványügyi helyzet romlása esetén ez természetesen változhat. Erről ügyfeleinket folyamatosan tájékoztatni fogjuk.

 

Kedves ügyfeleink! A helyzet mindannyiunktól megköveteli a felelősségteljes hozzáállást magunkért és a közösségünkért! Az InnoConcept működése a kezdetektől ezen a hozzáálláson alapul, csak a hangsúlyok most a környezetről az emberek, az egészségünk felé tolódtak el. Munkánkat továbbra is lelkiismeretesen végezzük; egy csapatként, összefogva, egymást iránti tisztelettel és maximális támogatással! Optimistán, de realitásokat felmérve és stabilitást biztosítva, felkészülten nézünk szembe a ránk váró eseményekkel. Mi itt vagyunk!

 

Vigyázzunk magunkra, segítsük rászoruló embertársainkat; közös erőfeszítéssel könnyebb lesz átvészelnünk a kialakult helyzetet.

 

InnoConcept csapata