rend-a-lelke-all-in-order-innoconceptdesign-blog

Rend a lelke

A jól szervezett terek titka

Egy rendszerezett otthon nemcsak esztétikailag vonzó, hanem nyugalmat és produktivitást sugároz. Ha szeretne otthonából jól szervezett oázist varázsolni, egy minőségi tárolóbútor jó befektetés lehet. Blogbejegyzésünkben felfedezzük, hogyan emeli belső tereit a következő szintre egy okosan kiválasztott komód, gardrób, vagy könyvespolc.

Tomasella Doxa wardrobe // Doxa gardróbszekrény

Minden rend alapja egy jó szekrénnyel kezdődik.

Képzeljen el egy nappalit, ahol minden tárgynak megvan a saját helye, vagy egy hálószobát, ahol ruhái és kiegészítői könnyen hozzáférhetők. A funkcionális, ugyanakkor stílusos design tároló bútorok arra lettek tervezve, hogy maximalizálják a térkihasználást és megszüntessék a rendetlenség káoszát.

Miért jó befektetés egy minőségi tárolóbútor?

A sokoldalú polcoktól és könyvespolcoktól kezdve az elegáns gardróbszekrényekig, tálalókig és komódokig ezek a bútorok bőséges helyet kínálnak. Legyen szó könyvekről, értékes gyűjteményéről, vagy a mindennapi élethez szükséges dolgokról, mint az ágynemű vagy a konyhai felszerelés, egy jó rendszerben mindennek megvan a saját helye. Ahol pedig rend van, a lakótér azonnal vizuálisan vonzóbbá és hívogatóbbá válik.

Calligaris Line shelf // Line polc

Több, mint egyszerű szerkény

Válasszon intelligens tárolási megoldásokkal rendelkező szekrényeket vagy komplett gardróbokat a maximális helykihasználás érdekében. Kínálatunkban rengeteg különféle konstrukciót talál, például állítható polcokat, beépített és rejtett fiókos szekrényeket, vagy sokoldalúan használható design komódokat. Ruhái, kiegészítői és cipői így könnyedén hozzáférhető és jól átlátható rendszerbe szervezhetőek, a reggeli készülődés pedig sokkal hatékonyabb és stresszmentesebb lesz.

Tomasella Liberty wardrobe // Liberty gardrób

LIBERTY gardróbszekrény

Tervezze meg ideális gardróbszekrényét – válassza ki igényeinek megfelelően a bútor méreteit, felszereltségét és kivitelét a Liberty segítségével megalkothatja álmai tárolórendszerét.

Tomasella Doxa wardrobe // Doxa gardróbszekrény

DOXA gardróbszekrény

A praktikum megtestesülése elegáns köntösben – ez a Doxa gardróbszekrény, mely sokoldalúságával kiszolgálja a legigényesebb rendszerezők igényeit is. Kérje egyedi árajánlatunkat!

Tomasella Libro wardrobe // Libro gardrób

LIBRO gardróbszekrény

A Libro gardróbszekrény a beépített bútorok királynője. Légies elemei igény szerint válogathatók össze. Kérje egyedi árajánlatunkat és ruházza fel tereit a jól szervezettség szupererejével!

Tomasella Metropolis wardrobe // Metropolis gardróbszekrény

Rend a belső térben, rend az egészségben

Egy tiszta és rendezett otthon hozzájárul egy egészségesebb lakókörnyezethez. A por és más allergének hajlamosak felhalmozódni a nehezen tisztítható helyeken, ami allergia vagy más légzőszervi problémák kialakulásához is vezethet. Design tárolóbútoraink környezete kialakításukból adódóan egyszerűen tisztítható, valamint maguk a bútorok is remekül karbantarthatók. A rendszeres takarítás immár egyszerű és gyors, Ön pedig megnyugvással lélegezhet fel, tudván, hogy otthona egészségesebb hellyé vált szerettei számára.