Sokoldalúság és a jól variálhatóság – életmódunk és a környezettudatos gondolkodás egyaránt felerősítette ezeket a már amúgy is hangsúlyosan jelen lévő trendeket a lakberendezésben.

 

Két évvel ezelőtti, kölni tudósításunkban külön is kitértünk a multifunkcionalitással kapcsolatos igényekre. Úgy tűnik: nem csak a bútorokra, hanem a helyiségekre is igaz, hogy az egyféleképpen használhatóság a múlté. A többfunkciós terek felé történő elmozdulást a bútortervezők is követik. Könnyen mozgatható fotelek, kisebb méretű ülőbútorok, az alapfunkciójukon túl tárolásra is alkalmas modellek, emelhető, fordítható, lehajtható darabok jellemzik a 2022-es év lakberendezését. Hello, Multifunctional Spaces! – köszöntötték a 2022-ben meghatározó trendet a Dwell Magazinnál is. Mindezekre pedig a koronát az „okos”, vagyis a technológiai igényeket és az egyéb funkciókat egyaránt szem előtt tartó tervezésnek köszönhetően megszületett bútorok teszik fel.

 

Ágyazható kanapék

Éjjel és nappal, vendégszobába vagy nappaliba, állandó alvásra vagy alkalmankénti pihenésre is alkalmas ülőbútorok.

Nyaralóba, vagy egyszobás garzonlakásba kifejezetten praktikus választás egy kanapéágy. A kinyitható kanapék között vannak olyan modellek, amik inkább vendégágy funkciót látnak el, de kínálatunkban számtalan darab mindennapi alvásra is tökéletesen alkalmas. Az egészen kicsi, egyszemélyes fotelágyaktól, egészen a teljes franciaágy méretű L és U alakú kivitelekig minden méretben rendelhetőek. Egy kanapéágy legfontosabb tulajdonsága, hogy ugyanolyan komfortot biztosítson ülőbútorként és ágyként egyaránt.

 

További ággyá nyitható kanapékat ITT TALÁL.

 

COAST DELUXE 2,5 személyes ágyazható kanapé pihenőrésszel

Coast moduláris kanapé kollekció darabjai gyönyörű és praktikus modellek. Számtalan modulból állíthatja össze az ideális méretet és elrendezést. Rengeteg lehetőség közül válogathat, mint az extra tároló helyek, ágyneműtartó és kanapéágy funkció. A Coast háromféle komforttal, ötféle lábbal, háromféle karfával és kétféle dekoratív varrással rendelhető. Minden adott tehát, hogy megalkossuk belőle a tökéletes kanapét, ami minden igényét kielégíti!

 

TRYM kanapéágy

Trym egy fiatalos, skandináv stílusú kanapéágy, minimalista formatervezéssel, természetes, tölgy lábakkal. Kompakt tervezésének köszönhetően nem kell kompromisszumot kötnünk sem a méret, sem a stílus sem a kényelem terén.

 

 • Jellemzők:
 • Zsákrugós matrac, toll- és rostkeverék töltettel
 • Hátpárnák
 • Ágyneműtartó
 • Matt fekete fém keret
 • Lakkozott tölgy lábak

PIRA 2,5 személyes ágyazható kanapé

Pira egy elegáns, letisztult kivitelezésű kanapéágy és puff sorozat, amelyet a funkció és az esztétika ötvözésének jegyében hoztak létre. A teljes sorozat FSC-tanúsítvánnyal rendelkezik. A kanapé kiváló minőségű, tágas és kényelmes matracot rejt, mely a kihajtható mechanizmus ellenére zárt állapotban sem teszi zömökké a légies megjelenésű kanapét. Gyönyörű dizájn, átgondolt részletekkel, időtlen, tiszta vonalakkal és modern megjelenéssel.

 

 

RECAST PLUS kanapéágy világos fa lábakkal

Recast Plus új, elegáns, Skandináv stílusú újragondolása, világos, fa lábakkal. A kortárs megjelenésű kanapé könnyedén kétszemélyes ággyá alakítható az alkalmi vendégek számára.

Multifunkciós tervezésével könnyedén, az ülés kicsúsztatásával és a háttámla lehajtásával egy kétszemélyes ágyat kapunk. Zsákrugós matracával és rugalmas habrétegével puha kényelmet nyújt akár pihenésről, ülésről vagy alvásról legyen szó. Az ülés alatt ágyneműtartó található, ezzel téve még praktikusabbá és helytakarékosabbá a modellt.

 

 

FRODE kanapéágy

Naturális, kortárs design, mely a legtöbb enteriőrbe kiválóan illeszkedik. Könnyedén kényelmes, kétszemélyes ággyá alakítható, alkalmazkodva a kompakt életterekhez – karfával vagy karfa nélkül is választható.

 

Jellemzők:

 • 100% rosttöltetes zsákrugós matrac
 • Hátpárnák
 • Ágyneműtartó
 • Kárpitozott kartámlák
 • Matt fekete fém keret
 • Lakkozott tölgy lábak

 

BALDER kanapéágy

Balder egy letisztult, kényelmes kanapéágy kecses, natúr tölgyfa kartámlával. A skandináv kivitelezést a dán dizájnnal egyesíti, amely hosszú évekig kitart.

MATRACOK

 • spring
 • soft spring
 • classic
 • latex

SIGMUND kanapéágy

Kettő az egyben heverő. A Sigmund-ban egyesül a kompakt városi élet és a multifunkciós megoldások. Két egyszemélyes ágy vagy egy összetolható kétszemélyes pihenőfelület egyetlen heverőben.

 

Jellemzők:

 • Zsákrugós matrac
 • 2 hátpárna
 • 2 egyszemélyes ággyá alakítható
 • Alumínium/Lakkozott tölgy/Matt fekete lábak

MAGOO kanapéágy

Magoo ágygépes kanapék egyik legnagyobb előnye, hogy teljes értékű ágyként is szolgálhatnak, hiszen a bennük lévő rugós matrac nem törik meg. A kanapékat egy egyszerű mozdulattal lehet ággyá alakítani, egyedül is könnyedén megtehetjük ezt. A bútorkárpit magas kopásállóságú szövetekből készül, amely teljesen levehető és könnyedén tisztítható. Több féle méretben és kivitelben is rendelhető.

SCANDINAVIA kanapéágy

Scandinavia ágyazható kanapék egy teljes értékű ágy és egy teljes értékű kanapé kényelmével egyaránt rendelkeznek. A stílusos skandináv megjelenésű exkluzív minőségű kihajtható mechanizmust rejt. A mechanizmus hangtalan, strapabíró és könnyen kezelhető. A kanapé egy 210 cm hosszú, 12 cm vastag hideghabos vagy memória habos matracot tartalmaz.