Napos. Meleg. Vidám. Hívogató. Ilyen szavak ugranak be, ha a napsárga árnyalataira gondolunk – világos, modern és egy csöppnyit váratlan, így meglepetésszerű hangulatot kölcsönöz a térnek. Ha kedveli a vidám és energikus színeket, biztosan elnyeri majd tetszését összeállításunk! Használja inspirációként otthona vagy munkahelye dekorálásához, és varázsolja vidámabbá a mindennapokat!

 

 

ELTON ágykeretACADEMY kültéri székLEAVES falilámpaSLEEPY kanapéágy

ACADEMY kárpitozott szék • LAFAYETTE HIGH fotelRING polcUNFURL kanapéágy

 

A napsárga élénk és derűs szín, amely azonnal felvidítja az embert. Gondolatban a Nap sugaraihoz és melegséghez kapcsoljuk, emiatt pedig ideális választás a hangulatos és meghitt légkör megteremtéséhez bármely térben. A sárga emellett sokoldalú szín, amelyet más élénk színekkel is kombinálhatunk, vagy belecsempészhetjük egy semleges színekből álló palettába is egy kis extra játékosságért. Legyen szó sárga kiegészítőkről vagy akár sárga kárpitú bútorokról, ez a szín mindig derűs és energikus hangulatot kölcsönöz otthonunknak!

SKIN étkezőszék – kültérre is

A Skin egy innovatív pp szék minimalista, kifinomult dizájnnal. Modern és klasszikus asztalokhoz egyaránt jól illik. A Skin rendkívül ellenálló, cserélhető lábakkal rendelkezik, így kültérre is tökéletesen alkalmas.

TUKA kültéri kanapé

Lágy, kanyargós vonalak vetítik előre a Tuka kültéri kanapé ülőfelületének kényelmét. Számos színváltozatával ideális választás bármilyen környezetbe. Beltéri és kültéri használatra is alkalmas.

‏‏

 

PETRONE kanapé

A Petrone kanapé elhozza otthonába a tökéletes lounge-érzést. Az extra mély ülésmélységnek és a
hatalmas arányoknak köszönhetően nem csak rendkívül kényelmes, de nagyon jól is néz ki.
A Petrone tökéletes helyet kínál a pihenéshez és a minőségi időtöltéshez.