IC-BLOG-calligaris-15-illustratives-innoconceptdesign

Olasz design bútor akció az InnoConceptnél!

15% kedvezmény minden Calligaris & Connubia termékre 09.11-09.24. között!

Az olasz bútortervezés abban különbözik leginkább más megközelítésektől, hogy már a tervezési folyamat legelején figyelembe veszi a designt, a külalakot és az esztétikai szempontokat. Az olasz Calligaris 100 évnyi iparági tapasztalattal rendelkezik, bútorai nem csak funkcionálisak, de rendkívül elegánsak, az innovatív formatervezés remekei. Használja ki exkluzív kedvezményünket és szerezze be Calligaris & Connubia bútorait most 15% kedvezménnyel! Az olasz design bútor akció limitált ideig, 2023.09.11. és 09.24. között tart.

calligaris 100 logo

A Calligaris Group, a történelmi Made in Italy Design Group eltökélt szándéka, hogy változtasson a fenntarthatóság kérdésén. A Calligaris bútorok legalapvetőbb értéke ezért a minőség: a népszerű olasz gyártó folyamatosan új, környezetbarát anyagokat keres, a legjobb teljesítményt és tartósságot célozza meg, termékeit pedig szigorú tesztsorozatoknak veti alá, hogy a legmagasabb szabványoknak is megfeleljenek. Ezeknek a minőségi kikötéseknek természetesen a gyártó saját márkája, a Connubia is megfelel.

Az olasz design bútorok valóban életszerű megoldásokat nyújtanak, hiszen alapvetésük, hogy alkalmazkodniuk kell a változásokhoz. Tervezőik jól tudják, hogy minden családnak, közösségnek mást jelent az otthonosság és a kényelem. Tisztában vannak vele, hogy minden tér és otthonteremtő igénye más és más, ezért széles termékválasztékot és megrendelésre készült opciókat is kínálnak, hogy a vásárló biztosan megtalálja, ami tetszik neki.

Legyen szó akár egy étkezőhelységről, amely mindig készen áll a barátok és a család fogadására, egy kényelmes kanapéról, vagy az otthoni munkaterületről, ahol az ötletek és az inspiráció szabadon áramolhatnak – a Calligaris a a valós életre szabott kortárs design jegyében arra törekszik, hogy bútorainak tulajdonosai igazán otthon érezhessék magukat.

1. Étkezőasztalok & étkezőszékek:

A Calligaris kínálatában nagy számú design étkezőasztal található, melyek fix és bővíthető kivitelben is rendelhetők. Az örökké elegáns üveg és kerámia asztallapok mellett étkezőnkbe költöztethetjük a természet szépségét a gondosan megmunkált fa vagy ökokő felületekkel. Olasz design étkezőszék kínálatunkból biztosan talál az asztalhoz illő ülőbútort is. A design étkezőszékek nagy része rendelhető hagyományos és kartámlás verzióban is, ráadásul hatalmas kárpitválaszték áll rendelkezésünkre a teljes személyre szabáshoz.

2. Kanapék & fotelek:

A Calligaris olasz design kanapé és olasz design fotel kínálata a minősége mellett maximális kényelméről híres. A szinte végtelen kombinációs lehetőségekkel rendelkező moduláris kanapé választék lehetővé teszi, hogy bárki összeállíthassa az igényeinek tökéletesen megfelelő kanapét vagy fotelt.

Calligaris Ginza sofa // Ginza kanapé

Calligaris Ginza sofa // Ginza kanapé

3. Ágyak & hálószobabútorok:

Minőségi pihenés. Egy olyan dolog, melyet mindannyian szeretnénk elérni, időről időre megtapasztalni és kiélvezni. Olasz design ágy és hálószobabútor választékunk célja, hogy biztosítsa otthonában a lehetőséget a legpihentetőbb kényelmet.

4. Kisbútorok & kiegészítők:

A ‘statement piece’ egy központi darabot jelent, mely a szobába lépve rögtön magára vonzza a tekintetet. Ennek kiválasztása természetesen nagyon fontos feladat és gondos tervezést igényel – ugyanakkor egyetlen központi darab sem lehet igazán sikeres a megfelelő kiegészítők nélkül. Az InnoConcept-nél olasz design lerakóasztalok, dohányzóasztalok, szőnyegek és egyéb kiegészítők széles választéka áll rendelkezésére, hogy megadja szobájának azt a lényeges utolsó simítást, ami igazán összerántja majd az összképet.

5. Tárolóbútorok & polcok:

Egy szépen megtervezett enteriőr akkor tündökölhet teljes pompájában, ha mindennek megvan a helye. A Calligaris & Connubia tárolóbútor kollekciója csupa olyan modellt tartalmaz, mely modern és elegáns megjelenése mellett rengeteg hasznos tárhellyel is szolgál. Olasz design komódok, polcok és tálalók széles felületválasztékkal a rendezett otthon szolgálatában.

Calligaris Universal sideboard Rio armchair // Universal komód Rio fotel

UNIVERSAL komód • RIO fotel

Calligaris Lake highboard // Lake tálaló magas komód