Őszi újdonságaink közül válogattuk ki kedvenceinket, melyek egy része már most elérhető az InnoConcept showroomban, a többi pedig már szerepel gyártóink kínálatában és hamarosan nálunk is megtekinthetőek. Tekintse meg válogatásunkat és inspirálódjon Ön is!

 

1. GINZA 6 személyes kétoldalú kanapé kerek loungerrel

Ginza egy érzékien íves formákból felépülő moduláris kanapé. Az 1970-es évek dizájnját idéző organikus megjelenésnek hála a Ginza bármilyen helységet meleg és családias belső térré változtat, az otthoni kényelem kellemes érzését árasztva. Lágyan alábukó vonalak ismétlődnek a kollekció minden elemében, amelyek különböző modulokból építhetők fel. A modulok kétféle szélességben (80 vagy 100 cm) is elérhetők. A Ginzával lineáris kompozíciók, szögletes vagy szokatlan alakzatok hozhatók létre, amelyekben mindig megjelenik a forma és a mélység játéka és a barátságos megjelenés. Kárpitja teljesen levehető, mely szavatolja a hosszútávú használatot.

 

Számos kárpitvariációval kapható, köztük kiváló minőségű szövetekkel, bőrökkel vagy mikroszálas anyagokkal.

 

2. Conform TIMEOUT relax fotel lábtartóval

Az idők változnak, de az “én idő” igénye nem. A Timeout klasszikus relax fotel ergonomikus vonalaival mindig készen áll, amikor egy kis szünetre vágyunk.

 

3. Elope tükör

Az Elope tükröket a Studio Nøddebo tervezte, formájukat a több mint 400 szigetből álló dán szigetvilág ihlette. Az FSC® tanúsítvánnyal rendelkező tölgyfából készült keret lekerekített, organikus formákká faragva különböző irányokba állítva illeszthető a falhoz, garantálva a tökéletes összhangot.

 

  • FSC® tanúsítvánnyal rendelkező tömör tölgy
  • Organikus lekerekített formák
  • Dekoratív tükör, bármely belső térbe

 

4. GIRO zsúrkocsi

Giro zsúrkocsi 12×12 mm-es négyszögletes fémcső vázzal, hozzáillő dekoratív görgőkkel, fa polcokkal, kivehető tálcával, regenerált bőrből készült peremmel. A skandináv kifinomultság és az ötvenes évek eleganciája találkozik a Giro-ban – egy innovatív, praktikus módszer a vendégek kínálására vagy egy italsarok kialakítására.

 

 

5.  LAREDO ágykeret

A Laredo ágykeret modern, egyenes vonalban steppelt fejtámlájával egy letisztult, időtálló modell. Elérhető több fekvőfelület mérettel: 120/140/160/180/200×200 cm, és extra fekvőfelület hosszúsággal: 220 cm. A keret vastagsága szintén megválasztható: 25 cm-es “basic” vagy 18 cm-es “style” mérettel. A széles szövet és bőr választék lehetővé teszi, hogy a méreteken felül a stílust is könnyedén az enteriőrünkhöz alakítsuk. Tíz különböző stílusú lábopcióval egészíthetjük ki a modellt, három magasságban vagy láb helyett választhatunk egy modern, 12 cm vastag, fekete vázat is a kerethez.

 

 

6. ACORN függőlámpa

Az Acorn függőlámpa és asztali lámpa modellek esztétikus és organikus sziluettjét a karakteres makk termés ihlette. Az FSC®-tanúsítvánnyal rendelkező tölgyből és fehér opálüvegből készült lámpatest designjába tökéletes folytatásaként olvad bele a kábel. Az opálüveg és pácolt tölgy kontrasztja bekapcsolt és kikapcsolt formában is letisztult megjelenést kölcsönöz a függőlámpának. Az Acorn modelleket a 365° North dán designstúdió tervezte.

 

  • FSC®-tanúsított tölgyből és opálüvegből készült
  • Formáját a karakteres makktermés ihlette
  • A kábel tökéletesen olvad bele a lámpa designjába

 

7. COSIMA kanapé

Cosima egy puha, ölelő  moduláris kanapé kollekció. A kanapét extra ülésmélység, valamint alacsony kar- és háttámla jellemzi, amely hívogató megjelenést kölcsönöz a modellnek. A Cosima belseje fenntartható fából készült vázat rejt, a pehely töltetet pedig csatornákba varrták, hogy meghosszabbítsák a forma tartósságát. A Cosima teljes mértékben személyre szabható, széles szövet és anyag választékkal elérhető, és bármikor eltávolíthat vagy hozzáadhat modulokat, ha új igények merülnek fel.

 

 

8. MALLOY WOOD kanapéágy

Kézzel alkotott elegancia – A Malloy Wood kanapéágyat a nappali legkényelmesebb bútorának tervezték, magas háttámlával, puha párnákkal és gondosan megmunkált, tömör tölgyfából készült karfákkal. A karfák skandináv jelleget kölcsönöznek a Malloy kanapéágynak és praktikus kisasztalként is használhatók laptop, ital vagy kisebb tányérok lehelyezésére.

 

  • Fémváz Pocket Spring Dual rugós matraccal
  • Lakkozott tölgyfából készült karfák és lábak
  • Ágyneműtartó