pastel-colours-pasztell-szinek-innoconceptdesign-blog

Pasztellszínek? Ez csak természetes!

A lakberendezés legszebb színei 2023-ban

 

A belsőépítészet világa továbbra is nagy ütemben fejlődik, az aktuális trendek nem csak a formák és textúrák, de a színek terén is folyton változnak. Ugyanakkor léteznek olyan örökzöld megoldások, melyek sosem mennek ki a divatból, ezáltal fenntartható, mégis mindig modern választást jelentenek: ilyenek a pasztellszínek is. Heti blogbejegyzésünkben felfedezzük a 2023-as év üdítő pasztellszínpalettáját, mely lágy és nyugtató árnyalataival központi szerepet játszik a belső terek hangulatának megteremtésében. Tartson velünk!

 

borítókép: NOORA moduláris kanapé • BOWIE fotelLATCH dohányzóasztalFUNO szőnyegFALDA váza

🌸 Rózsaszín cseresznyefavirág

A rózsaszín továbbra is népszerű 2023-ban, hiszen utánozhatatlan melegséget és eleganciát kölcsönöz a szobáknak. Legyen szó rózsaszín díszfalról, bútordarabról vagy kiegészítőkről, ez a sokoldalú árnyalat könnyedén teremt meghitt és invitáló légkört.

BUBBA pihenőszék              •              PINE lerakóasztal

🍑 Hamvas őszibarack

A barackszínek visszatérnek, nosztalgikus és játékos hangulatot csempészve a terekbe. Az halvány barack falaktól a sötétebb narancsos-pirosas árnyalatú textilekig, ez a szín kényelmet és könnyedséget sugároz.

💚 Friss menta

A mentazöld előtérbe kerül, frissítő és megújító energiát hozva a belső terekbe. Visszafogott, mégis vibráló jellege miatt tökéletes választás akár bútorkárpitnak vagy lakkozott bútorfelületeknek. A menta a kültéri fémbútorok körében is igen népszerű választás, hiszen természetes bűbájossággal olvad bele a környezetbe.

bolia-gap-flowerpot-O32xH28-cm-dust-green-gap-kaspo-pasztellzold

GAP kaspó

💜 Nyugtató levendula

A levendula árnyalatai nyugalmat és pihenést árasztanak. Legyen szó hálószobai textíliákról, fürdőszobai csempékről vagy akár konyhaszekrényekről, ez a színtrend egy csendes oázist teremt ottonunkban.

🟡 Napkelte sárga

Ragyogó és vidám, a napkelte sárga árnyalatai pozitivitással és vitalitással tölti meg a teret. Telítetten vagy telítetlenül, ez a szín megragadja egy új, derűs nap lényegét.

Calligaris Landa bedframe // Landa ágykeret

🤍 Vajpuha törtfehér

A fehér – amely nem metszően hideg, hanem inkább már-már vajszínű, a tökéletes kiegészítő szín bármely belső térben. A törtfehér a puha talpalávalók, lágy természetes fények, és egyszerűség színe.

Pasztellszínek harmóniája

Az 2023-as pasztell trend egyedi aspektusa a színek kombinálásának művészete. Két vagy több pasztell árnyalat kombinációja harmóniát és vizuálisan lenyűgöző környezetet teremthet a szobában. Gondoljunk például a komplementerek, például a mentazöld és a rózsaszín, vagy a sárgabarack és a levendula párosítására – a lehetőségek végtelenek.

friedman-grove-botanique-hour-forma-torch-scandinavia

A következő szintre lépne?

Egészítse ki harmonikus pasztell tereit növényekkel a legtermészetesebb hatás eléréséhez!

Tovább a vázákhoz és kaspókhoz >>

bolia-mingei-vase-O25xH32.5-cm-matt-opal-glass-mingei-vaza-kicsi