A lakás legintimebb helyisége a hálószobánk. Ezért különösen fontos, hogy tökéletesen alkalmazkodjon igényeinkhez és lakásunk sajátosságaihoz. Hálószobabútorainkat azért is érdemes körültekintően megválasztanunk, mert nem mindegy, hogy hogyan alszunk és milyen környezetben ébredünk. A jó hálószoba nem csupán az éjszakai pihenést, hanem a következő napunkat is meghatározza.

Praktikus tárolás: ágyneműtartós ágyak

Ha úgy érezzük, hogy nincs elég tárolóhelyünk a hálószobában, praktikus választás lehet egy ágyneműtartós ágy. Abban – ellentétben a nevével – persze nem csak ágyneműt tárolhatunk. Elpakolhatjuk oda az olyan ritkán használt dolgainkat, amelyek amúgy nagy helyet foglalnak, mint például egy hálózsák.

Ágyneműtartós ágyaink közül több is választható különböző keretmagassággal, így az ágyneműtartó belső térfogatát is igényeinkhez alakíthatjuk.

Egyszemélyes ágyak és franciaágyak

A pihenés akkor lehet tökéletes, ha testalkatunknak megfelelő méretű ágyat választunk. Egyszemélyes ágyaink és franciaágyaink között is rengeteg méretkombináció közül válogathat. A szimpla ágyak 90, 100 vagy 120 centiméteres szélességben és 190, 200, vagy 210 centiméteres hosszúságban rendelhetők.

A franciaágyak elérhetőek 140, 160, 180 és 200 centiméteres szélességben, valamint szintén 90, 200, vagy 210 centiméteres hosszúságban is. Az ágykeret a fundamentumot adja a jó alváshoz. De legalább ilyen fontos a jó minőségű és hozzá passzoló matrac is.

Kényelem és stílus: kárpitozott ágykeret

Az ágyekeretek stílust adnak nem csupán fekhelyünknek, hanem az egész hálószobának. Puhább, otthonosabb hatást kelt egy párnázott fejvég.  Ehhez a tökéletes kárpitot számtalan szövet és szín közül választhatja ki nálunk. Az általunk kínált kárpitok magas kopásállóságú, igazán tartós anyagok, amik ráadásul könnyen tisztíthatók.

A luxusszállodák kényelme otthon: a Boxspring ágyak

A boxspring ágyakról mindig ódákat zengünk és nem véletlenül! Egyik előző cikkünkben már leírtuk részletesen, hogy mitől is „boxspring” a boxspring. Ez az az ágytípus, ami elhozza a szállodák luxuskényelmét otthonunkba is! Több réteg rugó és matrac dolgozik azon, hogy tökéletesen ergonómikus felületet biztosítson számunkra az ágy. Csak úgy, mint az ágykeretek, ezek is sok méretkombinációban rendelhetők: 80, 90, 10, 120, 140, 160, 180 vagy 200 centiméteres szélesség és 200, 210, vagy 220 centiméteres hosszúságok közül választhatja ki a legmegfelelőbbet.

 

Hálószobabútort nem egy-két évre választunk. Érdemes alaposan, minél több szempontot végiggondolni a vásárlás előtt. Keressen minket,,szakértő kollegáink segítenek abban, hogy a lehető legjobb, az igényeinek megfelelő hálószobát tudja kialakítani magának.