Kedves partnereink! Kedves vásárlóink!

 

Végre! Két hónap után eljött a nap, amikor ha a járványt még nem is tudjuk teljesen magunk mögött, de a nehezén talán már túl vagyunk.

Az InnoConceptnél persze az elmúlt hetekben sem állt meg az élet. Azon dolgoztunk, hogy amikor már lehet, ismét a szokásos szolgáltatásokkal, de még szélesebb választékkal várjuk ügyfeleinket.

 

Néhány fontos és jó hír:

  • Nyitvatartásunk visszaállt a korábbi, megszokottra. Keddtől péntekig 10:00-től 18:00 óráig, szombaton pedig 10:00-től 15:00-ig van nyitva budapesti, a Bogdáni út 1. szám alatt található bemutatótermünk.  Közvetlen telefonszám: 3670 904 8833
  • Bemutatótermünkben a koronavirus.gov.hu-n olvasható előírásoknak megfelelő körülményeket biztosítunk. Vagyis ügyelünk a távolságtartásra, illetve maszkot viselünk, és ezt kérjük a hozzánk látogatóktól is.
  • Termékkínálatunk német ülőgarnitúrákkal, skandináv lámpákkal, illetve egy szintén svéd gyártó prémium minőségű, kültéri bútoraival is bővült.
  • Annak örömére pedig, hogy olasz gyártóink immár két hete teljes kapacitással dolgoznak, étkező bútorainkat most egy akció keretében nagy kedvezménnyel kínáljuk.
  • És csak emlékeztetőül: webáruházunk (innoconcept.hu) mindig 0-24-ig nyitva.

 

Kedves ügyfeleink!

„Optimistán, de a realitásokat felmérve és stabilitást biztosítva, felkészülten nézünk szembe a ránk váró eseményekkel. Mi itt vagyunk!” – írtuk néhány hete.

Most pedig új lendülettel vetjük bele magunkat az újra induló Budapesti életbe. Várunk mindenkit!

 

Az InnoConcept csapata