Mindannyian tudjuk, milyen fontos a jó alvás az egészséges és boldog élethez. Ezért olyan fontos, hogy olyan ágykeretet és matracot válasszunk, ami megfelel a stílusunknak, életmódunknak és alvási szokásainknak, hiszen életünk nagy részét alvással töltjük. Az ágynak olyan helynek kell lennie, amit szeretünk, ahol szívesen vagyunk. Léteznek ágyak a könnyen alvók, nehezen alvók számára, modernek, tradicionálisak, keskenyek, szélesek, kör alakúak, ágyneműtartóval, tárolóval vagy anélkül, szinte minden ágy más jellemzőkkel rendelkezik és más típusú embernek való.

 

Hogyan válasszunk ágyat?

Sok szempontot kell figyelembe venni a nekünk való ágy kiválasztásakor.

 

  • Gondoljuk át, mekkora a helység, a szoba, ahová az ágy kerül. Van hely egy nagyobb méretű ágy számára? Esetleg egy kisebb ágyat választva teret nyerhetünk egy kis asztalnak vagy szekrénykének is?
  • Szeretné-e, hogy legyen tárolásra alkalmas része az ágynak? Ha ágyneműtartós, tárolórésszel rendelkező vagy fiókos ágyat választunk, elhelyezhetünk benne olyan dolgokat, amiket nem szeretnénk, hogy szem előtt legyenek. Van hely a ruhák, a képkeretek, a nem használt társasjátékok és persze az ágynemű és takarók számára is.
  • Vannak háziállatok vagy gyerekek a családban? Alacsonyabb ágyakra a gyerekek is könnyedén felmászhatnak, magasabb ágyak jobban lehetővé teszik a privát szférát.
  • Milyen ágy illik a már meglévő berendezés stílusához, vagy ahhoz a hangulathoz, amit ki szeretnénk alakítani?

 

Az ágyvásárlás talán az egyik legfontosabb döntés (a kanapén kívül) egy család számára. Nem mindegy az sem, milyen matracon kényelmes aludni és vajon az illik-e a kiválasztott ágykeretbe. De biztosak vagyunk benne, hogy a tökéletes ágy létezik! Portfóliónkban széles méret-, magasság-és anyagválaszték áll rendelkezésre, léteznek könnyen tisztítható, levehető huzatú és boxspring ágyak is. Tekintse meg válogatásunkat kedvenc ágykereteinkből!

 

Variálható ágyak

Az ágyak több variációban elérhetőek,  számtalan kivitelben – méretben, keret magassággal, ágyneműtartóval vagy anélkül – és különleges extrákkal is rendelhetőek. Vannak könnyen tisztítható, cserélhető huzatú ágyak, melyek lehetővé teszik, hogy hosszú távra, a fenntarthatóságot is figyelembe véve válasszunk. Választóak ágyneműtartós vagy anélküli változatban, változatos keretmagassággal, szélességgel és hosszúsággal.

 

KARIM franciaágy

 

RIVIERA franciaágy

 

BONNYE franciaágy

 

További ágyak » 

 

Gyönyörű, masszív kárpitos ágyak 

A klasszikusabb stílus kedvelői a kárpitos ágyakat részesítik előnyben, hiszen ezek a bútorok otthonos érzést varázsolnak a hálószobába. Széles szövet, bőr és láb választékkal elérhetőek, több ágyméret közül választhatnak. A modellek általában személyre szabhatóak, egyedi megjelenést és exkluzív kényelmet biztosítanak.

HOMELIKE ágykeret

 

ANNISTON ágykeret

 

SIXTY ágykeret

 

Különleges formák

Vannak, akik szeretnek elszakadni a megszokottól. Nekik ajánljuk különleges kialakítású ágyainkat és egyedülálló stílusú fejvégeinket. Matracok és különböző kárpitozású változatok is rendelhetők.

 

TIRAMISU Ágykeret-24300

TIRAMISU ágykeret

 

KALEIDO kerek ágy matraccal

 

DEMETRA franciaágy

 

Lábon álló, könnyed ágyak

Modern, könnyed és fantáziadús darabjaink szintén széles méret- és anyagválasztékban elérhetők és általában ágyneműtartós változatok is léteznek. Ezek a design megjelenésű darabok kedvelik a fa és a textil kombinációját, a természetes hatást és az eredeti ötleteket, mint pl. a rejtett világítás vagy a dekoratív, kárpitos fejtámlák.

HALIFAX 

 

MARLENA

 

SKYLINE fejvég VASCHETTA ágykerettel

 

BOXSPRING ágyak

Mi is pontosan a boxspring? A boxspring ágyak lényege, hogy az alkatrészei illeszkednek, kapcsolódnak egymáshoz, így alkotnak stabil egységet. A „box” alkotja az ágy alapját, amelyben 10-12 cm magas úgynevezett bonellrugók helyezkednek el úgy, hogy az egyes rugók egymáshoz is kapcsolódnak, erősítik egymást, illetve átadják egymásnak a rugalmasságot. Ennek a rétegnek az a feladata, hogy stabil alapot biztosítson a dupla rétegben rugókat tartalmazó matrac számára. A boxspring ágyak jellegzetessége a matracból adódik, ami akár 30 cm magas is lehet. Végül a harmadik réteg, ami biztosítja az ideális fekvőfelületet.

 

Hülsta Boxspring G

 

huelsta-boxspring-bed-100-agy-innoconcept-design(4)

Hülsta Boxspring 100

 

huelsta-boxspring-230-bed-ágy-innoconcept-design (1)

Hülsta Boxspring 230 »

 

További Boxspring ágyak »

Álomgardróbok »