Újra teljes nyitvatartással várjuk: K-P 10-18, Szo 10-15 | Elérhetőségek >

Fókuszban az étkező

A lakás lelke: fókuszban az étkező!

Az elmúlt néhány hónapban teljesen felborult a megszokott életünk: átalakult a napi rutinunk és az életritmusunk is. Sokkal több időt töltünk otthonunkban, ezért most még fontosabb, hogy bútoraink is igazodjanak az igényeinkhez.

Az átalakulás időszakában szeretnénk inspirációt nyújtani otthona megszépítéséhez, épp ezért 10% kedvezményt biztosítunk a megjelölt étkezőbútorokra május 31-ig! (A kedvezmény csak online rendelésekre vonatkozik és más kedvezménnyel nem vonható össze.)

 

Étkezőbútor kínálatunkat a sokszínűség, a minőség és a funkcionalizmus jellemzi. Modern étkezőasztalok széles kínálatából válogathat. Fix méretű és bővíthető étkezőasztalok; kerek, ovális vagy szögeletes formában; fa, üveg, kerámia vagy melamin asztallappal; számlan színkombinációban. Az étkezőasztalok strapabíró és könnyen tisztítható asztallappal rendelkeznek, a bővíthető asztalok könnyen nyithatók és csukhatók.

Az asztalok mellett prémium minőségű, ergonómikus kialakítású székeket is talál kínálatunkban: étkezőszékek, magas, alacsony vagy állítható magasságú bárszékek; szövet, bőr, fa vagy műanyag ülőfelülettel; fa vagy fém lábakkal. Bizonyos modellek választhatók forgó funkcióval is.

Ha még nem biztos benne, hogy mi lenne a tökéletes választás, keressen minket bizalommal, szakértőink segítenek!

1–30 / 203 találat