Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Home / Egyéb helyiségek / Archive for "Design komódok"

Design komódok

Design komódok

cat_0056_design-komodok-2

Akkor vesszük észre, hogy mennyire hiányzik az otthonunkból, amikor nincs. Mi az? Hát a komódok. Talán nem követelnek maguknak sok figyelmet, pedig nagyon hasznosak. A komódokban sok hely van, jól pakolhatók, egy mozdulattal is könnyen nyithatók. 

Design komódok

Lakásunk berendezésekor nem csak a funkcionalizmust tartjuk szem előtt – bár nyilván ez az elsődleges kritérium -, hanem a stílust és kinézetet is. Mára ugyanolyan fontos lett egy bútor kinézete, mint praktikussága és a komódokkal sincs ez másképp. Egy design komód lehet egyszerű minimalista stílusú, klasszikus, indusztriális, vagy akár egészen különleges és formabontó is. Kiegészíti a lakás berendezését: visszafogottan kiemeli a többi bútort, de egy vagány darab meghatározó szereplője is lehet az enteriőrnek. A tökéletes design komód ötvözi a funkcionalitást a kinézettel – válasszon hát egy olyan darabot, ami minden elvárának megfelel!

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Tárolóhely minden mennyiségben


Egy egyszerű komód diszkrét, de stílusos darabja lehet a nappalinak. Klasszikus otthonokba és modern terekbe is tökéletesen beleolvadnak és kiegészítik azokat. Nyílóajtós, tolóajtós, vagy akár ajtó nélküli változatban is kaphatók. Komódot nálunk lehet magasfényű, natúr fa, vagy furnérozott ajtókkal és fiókokkal is rendelni. 

A dán Bolia a skandináv minimalizmussal, míg a német Hülsta a funkcionalitással hódít. Kínálatunk alapvető tulajdonsága, hogy ötvözi a funkcionalitást a designnal és a minőséggel.