Nyitva: H 12-16h K-P 10-18h Szo 10–15h || ZÁRVA: április 7-10.

Kerti bútorok

Kerti bútorok

Szezonális termékek: elérhetőségükről kérjük érdeklődjön munkatársainknál.

Stílusos kerti bútorok a nyár legszebb pillanataihoz

Barbecue party a vízparton, egy rozéfröccs a fa árnyékában, olvasgatás a teraszon – a nyár feledhetetlen pillanatai. Nem mindegy, hogy milyen körülmények között éljük meg őket. Egy stílusos, tartós és kényelmes kerti bútor sokat segíthet abban, hogy a szabadban is ugyanolyan komfortosan érezzük magunkat, mint a lakásban. Kerti asztalok, székek, ülőgarnitúrák, kültéri lámpák és kiegészítők, valamint különleges függőfotelek és hintaágyak széles kínálatából válogathat nálunk!

A Brafab teljes kínálatának megtekintéséhez lapozza át a 2020-as katalógust!

Klasszikus rattan, modern alumínium és természetes tíkfa kerti garnitúrák.

FILTER
Modell

1–30 termék, összesen 283 db

Rattan, tíkfa és alumínium kerti bútorok


Elég nagy az eddig használt kerti asztal ahhoz, hogy mindannyian kényelmesen elférjünk? Bírja még a kerti asztal és étkező szék az időjárás viszontagságait? Hiányzik egy délutáni szundikálásra is alkalmas nyugágy vagy kényelmes hintaszék a teraszról? És a kültéri nappalinkba mennyire kényelmes a vendégfogadást és családi lazulást egyaránt kielégítő ülőgarnitúra, kanapé vagy pihenőfotel? A svéd Brafab modelljei között könnyedén megtalálhatjuk a megfelelő kerti bútor szettet, kerti asztalt és székeket, balkon bútort és kültéri kiegészítőket, amik kielégítik igényeinket.

Stílusok, anyagok, színek


Itt az idő tehát; varázsoljuk otthonosabbá, kényelmesebbé a kertet és a teraszt! Az InnoConceptnél bármilyen hangulatú és stílusú környezetbe megtalálhatja a megfelelő darabokat. Aklasszikusabb rattan/polirattan bútoroktól a természetes teak garnitúrákon át a modern, letisztult vonalvezetésű, alumínium modellekig hatalmas változatosságot mutatnak termékeink. Variálhatóságuk, a szövetek és anyagok választéka pedig ugyanolyan széles, mint ahogyan azt már a beltéri bútorok esetében megszokhatták vásárlóink.