Nyitvatartás: K-P 11-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Étkezőasztalok

Étkezőasztalok

cat_0089_etkezoasztalok-2

A társaság középpontja: az étkezőasztal

Az étkező az a hely a lakásban, ahova szívesen ülünk le akár étkezésről, akár baráti beszélgetésekről, sőt akár munkáról legyen szó. Ennek a helyiségnek a legmeghatározóbb darabja egyértelműen az étkezőasztal. De milyet válasszunk? A kérdésre a válasz nem is olyan egyszerű. A méret, a forma, a kényelem és a design mellett igazán fontos, hogy az étkező bútor strapabíró és időtálló legyen, hiszen ez egy olyan darab, amit nem szívesen cserélünk le évente. A dán, német, és olasz tervezők a robosztus formák helyett inkább a légies formatervezést részesítik előnyben, és komoly hangsúlyt fektetnek az ergonómikus kialakításokra is.

 

Kerek, szögletes vagy ovális? Fix méretű vagy bővíthető? Legyen bármi az elképzelése kínálatunkban biztosan megtalálja a tökéletes darabot!

FILTER
Model
MORE FILTERS
Ára

Mind a(z) 17 találat megjelenítve

Rengeteg elvárás, és még több lehetőség


Széles termékkínálatunknak köszönhetően számtalan lehetőség közül választhatnak az étkezőjüket berendezni kívánók. A fix méretű és bővíthető étkezőasztalok széles választéka, és ezeken belül is az egészen kicsi 4 személyes daraboktól, a hatalmas 12-14 személyes bővíthető étkezőasztalokig minden méret megtalálható. A kerek, ovális, négyzet, vagy téglalap alakú étkezőasztalokat választhatja tömör fa vagy fém lábas kivitelben is. Az asztallapok anyagainak kiválasztásánál szintén csak a képzelet szab határt: kapható üveg, márvány, kerámia, vagy fa, lakkozott, laminált vagy furnérozott kivitelben is.