Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Tálaló komódok & Vitrinek & Italszekrények

Tálaló komódok & Vitrinek & Italszekrények

Tálalók és vitrinek

Akkor vesszük észre, hogy mennyire hiányzik az otthonunkból, amikor nincs. Mi az? Hát a tálalók. Talán nem követelnek maguknak sok figyelmet, pedig nagyon hasznosak. A tálalókban és vitrinekben sok hely van, jól pakolhatók, egy mozdulattal is könnyen nyithatók. Stílusos darabjai lehetnek az étkezőknek és nappaliknak, kiemelik, vagy épp elrejtik az étkészletünk darabjait.

FILTER
MORE FILTERS
Ára

1–30 termék, összesen 157 db

Tárolóhely minden mennyiségben


Egy egyszerű komód, vitrin vagy üveges szekrény diszkrét, de stílusos darabja lehet a nappalinak. Klasszikus otthonokba és modern terekbe is tökéletesen beleolvadnak és kiegészítik azokat. Nyílóajtós, tolóajtós, vagy akár ajtó nélküli változatban is kaphatók. Komódot, vitrint, vagy üveges szekrényt nálunk lehet magasfényű, natúr fa, vagy furnérozott ajtókkal és fiókokkal is rendelni. 

A dán Bolia a skandináv minimalizmussal, míg a német Hülsta a funkcionalitással hódít, utóbbi üveges szekrényei és vitrinei belső LED-es világítással is rendelhetők, amitől még elegánsabb hatást keltenek. Kínálatunk alapvető tulajdonsága, hogy ötvözi a funkcionalitást a designnal és a minőséggel.