Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Home / Nappali / Archive for "Dohányzóasztalok"

Dohányzóasztalok

Dohányzóasztalok

cat_0094_Dohanyzoasztalok

Nincs nappali dohányzóasztal nélkül

A dohányzóasztal, egy kisebb, de hangsúlyos darab a nappali bútorok között. Egy olyan bútor, aminek illenie kell a kanapéhoz, ezáltal jelentős szerepe van a nappali stílusának meghatározásában. Dohányzóasztalból a lehetőségek száma szinte végtelen: lehet egészen egyszerű, vagy multifunkcionális, lehet nagyméretű, vagy épp csak akkora, hogy egy csésze tea és egy könyv elférjen rajta, lehet visszafogott, szinte észrevehetetlen, vagy lehet élénk és kihívó – minden csak a saját ízléstől függ. 

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Dohányzóasztalok különleges anyagokból


Többszáz dohányzóasztal modellünk között találhat fa, fém, réz, márvány, üveg, zománc vagy bútorkárpittal borított kivitelt is. Az egyszerű modern formáktól a különleges ipari stílusú darabokon keresztül az igazi szobrászati remekművekig számtalan designt megtalál. Ha sok tárolóhelyre van szüksége választhat elfordítható asztallappal és rejtett tárolóval, vagy fiókos elemekkel rendelkező modelleink közül.

Dohányzóasztal kínálatunkban a skandináv Bolia, Normann Copenhagen és Innovation, a holland Zuiver és Dutchbone, mellett a német Hülsta és az olasz Connubia design dohányzóasztalai is megtalálhatók. Ebből a sokszínűségből is érezhető, hogy mennyi stílusban tudunk különleges darabokat mutatni: modern, klasszikus, skandináv, mediterrán és ipari jeleggű modellek is megtalálhatóak nálunk.