Nyitvatartás: K-P 11-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Ülőbútor

Ülőbútor

cat_0117_Ulobutorok

Kényelem, stílus, praktikum: az ülőbútor

Az InnoConcept kínálatában óriási választékban találhatóak ülőbútorok: moduláris ülőgarnitúrák, design kanapék, kanapéágyak, sarokkanapék, bőr ülőgranitúrák, heverők, fotelek sőt a Bolia kínál különleges étkező kanapékat is. Kizárólag magas minőségű bútorokat gyártó skandináv és német bútorgyártókat képviselünk. 

Webáruházunk nem tartalmazza a teljes kínálatunkat. Többszáz kanapé, ülőgranitúra modellt tudunk ajánlani, a legkülönbözőbb szövet- és bőrválasztékban, méretben és összeállításban, mitöbb, eltérő árkategóriában is. További lehetőségeket a letölthető katalógusokban, valamint személyesen az InnoConcept üzletében találnak! Látogasson el üzletünkbe személyesen is és kérje szakértő munkatársaink segítségét.

FILTER
MORE FILTERS
Ára

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

De jó is egy fárasztó nap után egy kényelmes és szép kanapén elnyújtózni! A kanapé az egyik legtöbbet használt bútor. Ezért nem elég ha szép, tartósnak kell lennie. A természetes anyagból készült, letisztult vonalvezetésű, elegáns skandináv ülőbútorok alapvetően határozzák meg az otthon hangulatát.
Mivel a kanapé egyik legmeghatározóbb bútordarabja az otthonunknak, központi eleme a nappalinak, mitöbb, ma már az irodákban is egyre fontosabbá válnak a lounge bútorok, így tudatos döntést igényel a kiválasztásuk.


Új skandináv designA dán Bolia modelljei míg minőségben abszolut a prémium kategóriát képviselik, áruk lényegesen kedvezőbb a luxus ülőbútorokénál. A Bolia ráadásul az “új skandináv design” szellemében különösen nagy hangsúlyt fektet a formatervezésre és a környezettudatosságra; Európa legnevesebb dizájnerei dolgoznak folyamatosan megújuló kollekcióikon. A termékek gyártása is Európában történik; nem véletlen, hogy 5 év garanciát kínál minden bútorára. Design szempontból hasonló irányt képvisel a Normann Copenhagen is. A korábban kiegészítőiről ismert dán gyártó ma már széles bútorkínálattal is rendelkezik, és ikonikus darabjait gyakran választják iroda- és egyéb közületi projektek bútorozásakor.

A svéd Furninova és a dán Theca verhetetlen ár-érték arányú kanapékat, ülőgarnitúrákat, sarokkanapékat, kanapéágyakat, elemes ülőgarnitúrákat, foteleket, heverőket, bőr ülőgarnitúrákat, design kanapékat gyárt. Minőségben ezek a bútorok a felső-közép kategóriát képviselik, megfizethető alternatívát kínálva a nagynevű design gyártókkal szemben. A szintén dán Flexlux kifejezetten relax fotelekre specializálódott - egyedi technológiai fejlesztések és ergonómiai szempontok menték készítik a design foteleket.

A dán Innovation pedig multifunkcionális, ággyá nyitható, mindennapi alvásra is alkalmas, kiválóan variálható kanapéágyairól, foteljeiről ismert. A legjobb darabokat elérhetővé tettük a weboldalunkon, de a teljes termékportfóliójuk megrendelhető üzletünkben.