Nyitvatartás: K-P 11-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Fotelek

Fotelek

cat_0106_Fotelek

Ami soha nem megy ki a divatból: a fotel

Ami igazán feldobja a nappalit, az a fotel és a hozzá tartozó puff vagy lábtartó. A tökéletes darab igazodik minden igényéhez. A fotel talán a legváltozatosabb designbútor, rengeteg kényelmi funkciót rejthet magában. Míg a füles fotelek reneszánszukat élik éppen, addig a tv fotelek, forgó fotelek és a dönthető háttámlájú relax fotelek soha nem is mentek ki a divatból. A robosztus, férfias bőr fotelektől kezdve, a finom és légies design fotelekig, a klasszikus modellektől, a modern, skandináv stílusú darabokig mindent megtalál kínálatunkban.

Webáruházunk nem tartalmazza a teljes kínálatunkat. A lehetőségeket további információt a letölthető katalógusokban, valamint személyesen az InnoConcept üzletében találnak! Látogasson el üzletünkbe személyesen is és kérje szakértő munkatársaink segítségét.

Relax fotelek

Mi különbözteti meg a relax fotelt egy egyszerű tv foteltől? Különleges kialakítása, ami tökéletesen alkalmassá teszi egy délutáni pihenésre, vagy egy kis alvásra is. A dán Flexlux kifejezetten relax fotelek gyártására specializálódott. Minden fotel dönthető háttámlával rendelkezik, illetve egyes modelljei esetében a fotel beépített lábtartóval kapható,  amely a támla hátradöntésekor automatikusan felemelkedik. Válogasson relax foteljeink közül erre a LINKRE kattintva.

FILTER
MORE FILTERS
Ára

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Nagy múltú dán gyártók prémium minőségű ülőbútorait találja kínálatunkban. A Bolia, a Normann Copenhagen, a Theca, a Furninova és az Innovation legkiválóbb designerei dolgoznak azon, hogy ezek a csodálatos ülőbútorok minden igényt kielégítsenek - mind kényelemben, mind funkcióban, mind tartósságban, és ezek mellett lakásunk díszei is lehessenek

Fotelek szövet, bőr, textilbőr, vagy műbőr kárpittal


A választási lehetőségek száma szinte végtelen: többszáz modellünk közül rendelheti meg a tökéletes darabot. Lehet szó szövet, bőr, textilbőr, vagy műbőr fotelről, számtalan különböző árkategóriájú bútorkárpit közül választhatja ki a tökéletes színárnyalatot.