Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Moduláris kanapék

Moduláris kanapék

cat_0111_Modularis-kanapek

Lehetőségek végtelen tárháza: az elemes ülőgarnitúra

A moduláris, vagy más néven az elemes ülőgarnitúrák egyre népszerűbbek. Nem véletlenül. A moduláris ülőgarnitúra lényege, hogy különböző méretű elemekből mi magunk állíthatjuk össze a lakás méretének és a szoba elrendezésének megfelelően a számunkra tökéletes kivitelt. Praktikus, hiszen nem kell örökké ugyanahhoz az elrendezéshez ragaszkodnunk, bármikor átrendezhetjük a modulokat. Az elemek többfunkciósak is lehetnek – egy puff önmagában szolgálhat lábtartóként, de két modul közé ékelve remek tálcatartó is lehet. Variálhatóságának köszönhetően ugyanolyan könnyedén össze állíthatunk az elemekből U-alakú, vagy L-alakú sarok ülőgarnitúrát, mint egy egyszerű 2 személyes kanapét.
Webáruházunk nem tartalmazza a teljes kanapé, ülőgarnitúra, sarokkanapé, U / L alakú ülőgarnitúra kínálatunkat. A lehetőségeket további információt a letölthető katalógusokban, valamint személyesen az InnoConcept üzletében találnak! Látogasson el üzletünkbe személyesen is és kérje szakértő munkatársaink segítségét!

FILTER
Model

Mind a(z) 16 találat megjelenítve

Négy skandináv gyártó designerei dolgoznak azon, hogy a praktikusságuk mellett egyedi megjelenést és kényelmet biztosítson minden darab: a svéd Furninova, valamint a dán Bolia, Theca és Normann Copenhagen.

Klasszikus nappaliba és modern, skandináv típusú otthonba is


A lehetőségek száma az elemes ülőgarnítúra esetében szinte végtelen - számtalan lehetséges kombináció készíthető a moduláris kollekciókból, amelyekhez több száz féle szövet és bőr bútorkárpit közül választhatjuk ki a tökéleteset. Akár klasszikus stílusú nappaliba, akár egy modern skandináv otthonba keresi az ideális ülőbútort, egészen biztosan megtalálja kínálatunkban az igazit!