Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Sarokkanapék és L alakú kanapék

Sarokkanapék és L alakú kanapék

Egy örök kedvenc: sarokkanapé

Ha gyakran van együtt a család, ha szeretjük a baráti összejöveteleket, vagy csak kényelemre vágyunk, akkor a nappaliba egy sarok ülőgarnitúra tökéletes választás lehet. A sarok ülőgarnitúrák az egészen nagy daraboktól a kisméretű sarokkanapékig megtalálhatók kínálatunkban. Számtalan kivitel közül választhat. L alakú és U alakú, valamint pihenőrészes kanapékból is rengeteg méret érhető el. 

Nagy múltú dán gyártók prémium minőségű ülőbútorait találja kínálatunkban. A Bolia, a Normann Copenhagen, a Theca, a Furninova és az Innovation legkiválóbb designerei dolgoznak azon, hogy ezek a csodálatos ülőbútorok minden igényt kielégítsenek – mind kényelemben, mind funkcióban, mind tartósságban, és ezek mellett lakásunk díszei is lehessenek.

FILTER

1–30 termék, összesen 250 db

Bútorkárpitok hatalmas választékban


A választási lehetőségek száma szinte végtelen: többszáz sarok ülőgarnitúra közül rendelheti meg az Ön számára tökéletes darabot. Lehet szó szövet, bőr, textilbőr, vagy műbőr kanapéról, számtalan különböző árkategóriájú bútorkárpit közül választhatja ki a tökéletes színárnyalatot. Visszafogott, klasszikus stílusú otthonokba, vagy igazán modern, extravagáns terekbe is egyaránt megtalálhatja azt az ülőgarnitúrát, amit keres.