moodboard-december-design-trends-blog

Tiszta fehér és hűvös hószínek

decemberi design tippek

 

Az InnoConceptnél a téli szezont hagyományosan a tiszta fehér színnel kezdjük, melynek időtlen eleganciája körülölel és felkészít bennünket az ünnepekre. Teremtsen nyugodt menedéket, mely a frissen hullott hó tisztaságát tükrözi vissza a lakberendezésben, méltó helyet szolgáltatva a karácsonyi összejöveteleknek.

 

borítókép: COSIMA moduláris kanapéLUISA fotelWHITE STONE kiasztalRUNNIE szék

Emelje új szintre otthona berendezését a fehér letisztult egyszerűségével, és találjon nyugalmat az ünnepi sürgés-forgás közepette is. A fehér üres vászonként szolgál egy világos és örömteli hangulathoz, jelképezve a tiszta lapot, mellyel az új évet megkezdjük.⁠

calligaris-cameo-dining-table

Cameo étkezőasztalt különleges, lekerekített vonalvezetése és exkluzív anyaghasználata teszi igazán egyedivé. A márvány vagy fa felületű, ovális asztallapot középen fém borítású váz tartja.

 

A modell különböző színekkel, felületekkel két asztallap formával elérhető, több méretben, akár praktikusan bővíthető kivitelben is. Elegáns, modern megjelenésével, egyedi mintázatú asztallapjaival garantáltan az enteriőr központi elemévé válik.