Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

das Sofa

A Das Sofa központja Észak-Németországban található. Saját tervező irodával és gyártó üzemmel rendelkezik.. A 3C csoportba tartozó Das Sofa az egyik leginspirálóbb brand azok számára, akik szeretik a modern kialakítású bútorokat. Tervezőiket a tökéletes forma iránti vágy inspirálja. Életstílus-bútorokat készítenek, amelyek minden otthonnak egyedi légkört biztosítanak.

A kanapénak tökéletesen „illeszkednie kell” – csakúgy, mint egy jó cipőnek. A Das Sofa ezt a célt tűzte ki és teljesíti minden modellnél. A prémium minőséget a „Golden M” és az „Emissions Label” bizonyítja – mindkettő szigorúan ellenőrzött minőségi címke, amelyet a német bútorok minőségbiztosítási szövetsége a Das Sofa számára odaítélt. Ez garantálja az ügyfelek számára, hogy a legmagasabb minőségű kárpitozott bútorokat vásárolják, maximális funkcionalitással és tartóssággal.

GYÁRTÓI INFORMÁCIÓK

A puha, laza kárpitok új állapotban ráncos hatásúak lehetnek, jobban megőrizhetik az ülés lenyomatokat. Bizonyos modelleknél a laza kárpitozás stílusjegynek is számít. A párnák és az ülőfelület időnkénti enyhe ütögetése javasolt, a rendezettebb hatás elérése érdekében.
A huzat a későbbiekben is a test formájához igazodik, az ülés szilárdsága és ezáltal az ülőfelület mérete minimális mértékben változhat.
Az ülés szilárdságának kisebb különbségei a kiegészítő elemeknél a tervezésen alapulnak.
Az elemlistában feltüntetett méretek centiméterben megadott, hozzávetőleges méretek, 1-2 centiméteres eltérést mutathatnak és a bútor új, nem használt állapotára értendők. Nagy igénybevétel és különösen puha kárpitozás esetén az ülésmagasság és az ülésmélység mérete változhat. A funkcióval rendelkező elemek és a funkció nélküli elemek között 1-2 centiméteres méretkülönbség lehet.
Az összes felhasznált anyag megfelel a DGM (= Német Bútor Minőségügyi Szövetség) követelményeinek a RAL GZ 430 szerint. A varrások, dekoratív varrások és a steppelt részek megjelenése a felhasznált szövettől, bőrtől, szintetikus bőrtől, illetve kialakítástól függően eltérő lehet.

EASY CARE TECHNOLÓGIA

Ez a modell rendelhető a könnyű és hatékony tisztítást biztosító „EASY CARE” kárpitokkal. Ezek a szövetek különleges eljárással előkezeltek, mely megelőzi, hogy a foltok a szövet szálai közé jussanak. A szövet felületére került szennyeződést a víz molekulák elnyelik, melynek köszönhetően egy tiszta, puha, lehetőleg fehér pamut ruhával, lágy, körkörös mozdulatokkal könnyedén eltávolíthatóvá válik. A teljes kollekció fogásmintája megtekinthető üzletünkben.

FILTER

1–30 termék, összesen 128 db